Cloud-løsninger – Få leveret data og applikationer fra skyen

Nogle af fordelene med en cloud-løsning fra Contest

Cloud-løsninger

Cloud-løsninger – Få leveret data og applikationer fra skyen

  • Adgang til programmer, informationer og data hvor som helst fra, når som helst
  • Fokuser på dine kerneaktiviteter
  • Mindre nedetid
  • Frigiv ressourcer og penge
  • Øget effektivitet, fleksibilitet og konkurrenceevne

Cloud computing afspejler den milepæl internettet har nået inden for det seneste årti. Fra den traditionelle metode med lagring af data via software og hardware, er cloud computing eller cloud-løsninger dukket op som en banebrydende innovation, der gør data og applikationer tilgængelige når som helst og hvor som helst. Det er derfor ikke underligt at virksomheder investerer i cloud-løsninger. Hvis du har brug for at blive overbevist for at gøre det samme, kan følgende fordele muligvis hjælpe dig på vej.

Private, public og tilpassede cloud-løsninger

Hvordan du sætter dine cloud-løsninger sammen, er helt afhængigt af hvad der passer dig bedst. Private cloud-løsninger betyder, at du ejer ’skyen’ selv, og selv styrer den. Dette kan gøres for eksempel via løsninger fra Citrix. En public cloud-løsning er hvor en udbyder tilbyder dig tjenester via skyen, for eksempel som Microsoft Office 365. Der er også blandede cloud-produkter, for eksempel så som Microsoft Windows Azure, hvor det er dit miljø, men Microsoft der hoster det. Det er også muligt at kombinere de forskellige typer af skyer, også med ‘traditionelle’ løsninger, så du får en løsning, der præcist passer til dine behov.

Forretningseffektivitet

Alle dine programmer, informationer og data er tilgængelige overalt, når som helst. Med de rigtige løsninger, kan du endda få nye applikationer og komplette desktops til rådighed for brugerne inden for få minutter og ikke timer. På denne måde behøver du ikke spilde din virksomheds dyrebare tid og ressourcer, og gør den mere effektivt.

Ingen faste omkostninger

Cloud-løsninger giver dig mulighed for at fokusere på dine kerneaktiviteter. Du vil ikke længere blive generet af manglende og utilgængelige applikationer. På denne måde kan du være proaktiv og ikke bruge tid og penge på at holde løsningerne kørende, din serviceudbyder vil tage sig af det for dig.

Mindre nødvendige kapital

Med cloud-løsninger er kravene til fysiske servere og udstyr reduceret betydeligt, da dine programmer og data er gemt i skyen. På denne måde er der ingen fysiske krav til lager, som du har brug for at investere din kapital i.

Forretningsmobilitet og fleksibilitet

Ja, du har brug for at medarbejdere fysisk kommer til dit kontor for at arbejde. Men hvad nu hvis omstændigheder forhindrer dem i at gøre det, eller de simpelthen er på farten eller på kunders lokationer? Med cloud-løsninger gøres din arbejdsstyrke mobil og fleksibel, og dine medarbejdere kan få adgang til arbejdsinformationer og -værktøjer, uanset hvor de er, og når de har brug for det.

Mindre nedetid

Virksomheder kan miste rigtigt mange penge hvis der er nedetid. Forestil dig hvis du måtte aflyse operationer for en dag. Husk at dit tab er en andens gevinst. Du har ganske enkelt ikke råd til bare at lade stå til. Med cloud-løsninger har du hosting faciliteter der passer på dig.

Øget produktivitet og konkurrenceevne

I takt med at virksomhedsscenen bliver mere konkurrencepræget, har virksomheder ikke råd til blot at stole på gamle metoder. Moderne cloud-løsninger forbedrer produktiviteten, rationaliserer udgifter, og øger dermed rentabiliteten. Dine konkurrenter er højst sandsynligt på vej til at benytte sig af dette teknologiske fremskridt og bruger det til deres fordel. Du vil ikke ønske at halte bagefter dine konkurrenter. Disse løsninger kan være lige det du har brug for, for at komme til toppen, og være mere produktiv og konkurrencedygtig.

Contest A/S har stor erfaring og uddannelse indenfor cloud-løsninger. Nogle af de løsninger vi tilbyder er

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: