Administration af enheder med Microsoft Intune

Administration af enheder med Microsoft Intune

Administration af enheder med Microsoft Intune

Det er ikke så længe siden at den gennemsnitlige medarbejder altid kun ville kunne logge ind på deres computer på kontoret for at få deres arbejde udført. Den måde hvorpå virksomheder nu opererer har ændret sig dramatisk, og det er ikke ualmindeligt at medarbejdere arbejder på farten, eller fra en række forskellige steder. Grunden til at alt dette nu er muligt er blandt andet på grund af det øgede antal mobile enheder. Den gennemsnitlige medarbejder har nu ofte også en arbejdssmartphone, -tablet og -bærbar. Afhængigt af virksomhedens størrelse, er der en masse udstyr at administrere og holde sikker, og det er her hvor Microsoft Intune kommer ind i billedet.

Intune er en del af det voksende marked for mobile virksomhedsenheder, som gør det muligt for alle disse forskellige enheder at være forbundet via et stort netværk. At have en vis form for standardisering er blot én fordel, men Intune gør det også lettere for virksomhederne at have et ekstra niveau af sikkerhed, da enheder kan fjernstyres, hvilket kan være nyttigt til at øge sikkerheden, og også hvis de bliver tabt eller stjålet. I takt med at forsøg på brud på netværkssikkerheden bliver mere og mere almindeligt, er denne form for software afgørende.

At hyre en professionel IT-virksomhed til at hjælpe med Microsoft Intune

Microsoft Intune giver den enkelte medarbejder mulighed for at have flere forskellige enheder integreret i systemet, hvilket er fantastisk, men som også kan give lidt af en hovedpine, hvis du ikke er helt sikker på hvordan du håndterer dette. Processen er ganske ligetil, men det kræver en vis form for teknisk snilde, som, lad os se det i øjnene, ikke alle i virksomheden vil have. Forkert opsætning af bare en enkelt enhed, kan skabe et problem, hvilket er grunden til at dette er noget der bør overlades til de professionelle.

Du vil gerne være sikker på at enhederne er integreret ordentligt fra starten, men du vil også ønske at sikre at virksomhedens data gøres sikker, og at der kun er givet administrative rettigheder til de medarbejdere der har ret til at have det. Databeskyttelse og overholdelse af regler er en stor del af hvad Intune leverer, men det hele afhænger af at alt bliver sat helt rigtigt op.

En professionel IT-virksomhed, såsom Contest A/S, kan hurtigt og nemt tage sig af alt dette for dig, hvilket også er med til at sikre dig at medarbejderne ikke bruger tid på at rode rundt med en platform og grænseflade, der rækker ud over deres IT-kunnen. Når alt kommer til alt, er dette personer, der er hyret til et bestemt formål, hvilket ikke var til at tage sig af deres virksomhedens IT-problemer.

At have en aftale med en IT-virksomhed er en smart idé, da det er meget mere omkostningseffektiv end at opretholde en intern IT-afdeling, som der måske ikke altid er behov for eller er tilgængelig på det rigtige tidspunkt. En uafhængig IT-virksomhed er altid klar, og kan hurtigt give dig den hjælp du har brug for når det handler om så vigtig software som Microsoft Intune. Beskyttelsen af dine vigtige virksomhedsdata kan afhænge af det.

Contest A/S har mange års erfaring med Microsoft Intune og kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed. Kontakt os med det samme for at høre nærmere.

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: