Sådan vælger du den rigtige Citrix-konsulent

Citrix-konsulent

Sådan vælger du den rigtige Citrix-konsulent

IT-verdenen i dag er en verden af fjernkommunikation, off-site datalagring og cloud-teknologi og -applikationer. Næsten alle virksomheder i dag skal have deres IT-fingre i alle disse, samt have de Citrix-produkter der får det hele til at fungere. Hvis du ikke er der endnu, så er den rette person til at få dig der en professionel Citrix-konsulent.

Hvorfor har alle virksomheder brug for en Citrix-konsulent? Selv hvis du har dine egne IT-medarbejdere, er en professionel, erfaren konsulent den bedste mulighed for at hjælpe med at gøre din virksomhed mere fleksibel og dine medarbejdere bedre i stand til at udføre deres arbejde på den mest effektive måde. Dine medarbejdere har brug for enkle og nemme løsninger, som de kan få adgang til både når de er på kontoret, og når de er på farten. En ordentlig Citrix-løsning vil gøre det muligt for dig at opnå dette.

Der er nogle forskellige ting du skal overveje, når du implementerer en løsning som denne: Hvilket mobil- og onsite-udstyr har du brug for? Hvad er den bedste løsning til dine behov? Hvor skal dine data lagres og hvor meget skal du lægge i skyen? Hvad med dine applikationer? Uanset hvor gode dine interne IT-medarbejdere er, vil en konsulent have den mest opdaterede viden og vil frigøre dine IT-medarbejdere til at løse andre af virksomhedens opgaver.

Hvordan du vælger den rette Citrix-konsulent

Hvordan skal du så vælge din Citrix-konsulent? Før du begynder at lede, er det vigtigt at du har dine mål og ressourcer klart skitseret. Vær sikker på at du ved hvad du ønsker at opnå, og hvad dit budget er. Nu kan du starte din søgning.

Hvordan matcher konsulentens ekspertise dine behov? Hvis du ønsker at oprette en række fjernarbejdspladser, der kører på et netværk og anvende produkter fra Citrix for at opnå dette, har konsulenten erfaring med dette? Hvis du ønsker at bruge cloud til alle dine operationer, er konsulenten erfaren i forhold til cloud-teknologier og -applikationer?

Ligegyldigt hvad dine behov er, skal du vælge en konsulent der ikke kun forstår dem, men forstår at bruge Citrix-teknologi til at opfylde dem. Med alle de produkter, applikationer og platforme Citrix har til rådighed, har du brug for en konsulent der kan vælge dem der vil bringe dig den højeste grad af effektivitet, omkostningseffektivitet og positive resultater.

Din Citrix-konsulent skal være i stand til at hjælpe dig med at opbygge den infrastruktur, som du har brug for.

Så den mest afgørende ting at huske, når du vælger den rigtige Citrix-konsulent til din virksomhed, er at vide hvad du har brug for, og sørge for at den potentielle konsulent forstår at servicere disse behov. Hvis du ikke har afklaret dine behov helt, kan en god Citrix-konsulent også hjælpe dig med det.

Contest har nogle af landets bedste Citrix-konsulenter og vi kan helt sikkert hjælpe din virksomhed.

Kontakt os i dag for at høre nærmere.

Contest A/S er Citrix Partner Silver Solution Advisor og SKI Partner, og har stor erfaring med etablering af Citrix-løsninger, med kundeopgaver der har spændt fra helt små løsninger, til større komplicerede etableringer af infrastrukturer, med kunder både fra det offentlige og private. Disse løsninger har også inkluderet forskellige sikkerhedsaspekter, blandt andet med henblik på sikker login og tilgang til Citrix-applikationer. Ønsker du yderligere informationer om Citrix, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Citrix Partner Silver Solution AdvisorCitrix SKI Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: