Hvorfor få hjælp fra Office 365 konsulenter når du skifter til Office 365?

Hvorfor få hjælp fra Office 365 konsulenter når du skifter til Office 365?

Hvorfor få hjælp fra Office 365 konsulenter når du skifter til Office 365?

Siden Office 365 blev lanceret for offentligheden, har det fået en masse opmærksomhed fra virksomheder. Når alt kommer til alt, kan de tiltalende fordele, såsom online administration og opbevaring, ikke ignoreres.

Men selv om det har eksisteret i lang tid, kan nye brugere støde på nogle komplekse udfordringer, især når det kommer til migrering fra deres gamle on-premise system til sky-systemet som Office 365 tilbyder.

Hvis du ikke har skiftet til det endnu, så tøv ikke længere. At integrere Office 365 til dit system, vil helt sikkert spare dig for en masse spildte arbejdstimer i forbindelse med dit aldrende system. Og dine medarbejdere vil helt sikkert være mere effektive når du udskifter eller tilpasser dit system sammen med denne pakke.

Det er dog ingen overdrivelse at det at migrere, integrere, eller opgradere til nye systemer fra dine gamle kan være en smule udfordrende, hvis du ikke ved præcis hvad du laver. Ikke desto mindre er dette “besvær” værd at bruge tid og de penge du vil bruge, når du helt har sat op og strømlinet Office 365 i din virksomheds drift. Og med brug af en god Office 365 konsulent kan det faktisk være meget nemt.

Office 365 konsulenter kan gøre det nemmere for dig at skifte

Heldigvis kan du minimere risikoen for at din virksomhed bliver generet af de tekniske udfordringer, du måske står over for, når du installerer denne pakke, ved at få hjælp fra Office 365 konsulenter som dem fra Contest A/S. De kan forhindre dig i at opleve de almindelige udfordringer du kan komme ud for med din migrering til Office 365.

At stole på gode Office 365 konsulenter er således meget tilrådeligt, da dette kan redde dig fra de mulige fejl eller besvær, som migreringsproces kan bringe.

Samarbejde med Office 365 konsulenter

Derudover, for at få en hurtigere migrering og bedre samarbejde med konsulenterne du vil hyre, skal du beslutte hvilken type opsætning du ønsker. Ønsker du at benytte dig af Office 365’s cloud-tjenester ved at opbevare alle dine data i skyen? Ønsker du at beholde nogle af dine data på dine servere og oprette sikkerhedskopier på Microsofts servere? Eller har du lyst til at lade dine filer forblive urørte på dine servere og begynde lagring af alle dine nye filer udenfor dit system? Eller måske en hybrid-model?

Hver af disse valg har deres egne fordele og ulemper. For eksempel vil det at lave en hybrid-opsætning (opbevaring af dine arkiver lokalt såvel som på Microsofts servere) give fuld sikkerhed og adgang til dine filer. Hvis du ikke har adgang til dine lokale filer, kan du stadig arbejde med dine filer via internettet. Hvis du pludselig mister din internetforbindelse, kan du stadig få dine arkiver fra dine lokale arkiver.

Bemærk dog at dine slutbrugere eller alle de personer der vil blive involveret i at bruge pakken kan blive forvirret af den slags opsætning først. Grundet dette, skal du også forberede dig på at træne dem. Hvis du allerede bruger Microsoft-programmer, vil det at stifte bekendtskab for dine medarbejdere med Office 365 heldigvis være nemt. En god Office 365 konsulent vil også kunne hjælpe dig med denne uddannelse.

En anden ting, du bør tage stilling til, er om du vil rydde op i dine arkiver for at fjerne junk og fyld. I mange virksomheder, er det typisk at deres email-arkiv alene vil have en masse junk-beskeder, som kan være så store som 25% til 75% af deres samlede lagerplads.

At rydde op i dem er ikke svært, men det kan være trættende og koste en masse tid. Og hvis du planlægger at sende alle dine filer til skyen, vil du bare spilde tid og internet-båndbredde. Selvfølgelig er der måder at forebygge det, og gøre migreringen lettere. Og Office 365 konsulenter kan tilbyde dig disse løsninger.

Andre fordele ved at hyre en Office 365 konsulent

Bortset fra disse ting, hvad er så de andre vigtige ting som konsulenterne vil gøre for dig? Den ene er at inspicere dit system. Ligesom alle programmer har Office 365 sine egne systemkrav. Hvis dit system ikke lever helt op til disse krav, vil konsulenterne give dig anbefalinger om det næste skridt du skal tage.

Desuden vil de være der til at tjekke dit lokale netværks og internetforbindelses hastighed og stabilitet. De vil også undersøge om du i øjeblikket kører de nyeste versioner af browsere, der vil fungere godt med Office 365.

Vær opmærksom på at din internetforbindelse skal passe til din kontordrift. Brug af et Office 365-baseret system vil gøre dig lidt mere afhængig af din internetforbindelse. Så det er vigtigt at du ved om du skal opgradere dit abonnement eller hvis din forbindelse er i stand til at give dig gnidningsfri service når Office 365 er installeret på dine systemer.

Vigtigst er det at Office 365 konsulenter kan tilbyde dig anbefalinger i forhold til hvilke pakker du bør få. Flere faktorer, såsom størrelse, arbejdsbyrde, og kravene i din drift og arten af din virksomhed, skal tages i betragtning når du vælger den pakke du har brug for.

Bemærk at Office 365 er en god investering, som vil gøre at din virksomhed bevæger sig teknologisk fremad og vil være mere effektiv. Sørg for at du fortæller konsulenten de specifikke ting som du har brug for fra pakken og lad dem give dig indsigt i hvilke produkter der bør medtages i din pakke.

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: