De mange fordele ved desktop virtualisering

De mange fordele ved desktop virtualisering

De mange fordele ved desktop virtualisering

Mange virksomheder kan skrive under på effektiviteten af at implementere desktop virtualisering som en del af deres IT-infrastruktur. Årsagen er ganske enkel – det kan i stor udstrækning minimere de faktiske hardware-behov i enhver virksomhed, uden at gå på kompromis med funktionaliteten på nogen måde. En enkelt server kan bruges til effektivt at køre flere desktops fra et enkelt velhåndteret sted. Det siger sig selv at desktop virtualisering i høj grad kan påvirke den måde enhver virksomhed håndterer og administrerer sin IT-infrastruktur, såvel som dens budget.

Desktop virtualisering – Fordelene

Desktop virtualisering sænker ikke kun de daglige omkostninger ved at drive en virksomhed, men kan også frigøre ressourcer, som du kan bruge på andre aktiviteter, og dermed skabe værdi for din virksomhed. Lad os tage et kig på nogle af de fremtrædende fordele ved at benytte teknologier til desktop virtualisering.

Uovertruffen mobilitet: Desktop virtualisering giver dig mulighed for at tage dine virtuelle arbejdsstationer med dig hvor som helst du ønsker. Du behøver mere eller mindre kun at have adgang til en computer med internetadgang, og du kan benytte dine forskellige IT-funktioner (f.eks. Microsoft Office eller dit økonomisystem) fra overalt i verden.

Centraliseret systemadministration: Desktop virtualisering lader dig hoste flere virtuelle desktops, der kan administreres fra et enkelt centraliseret sted. Alle applikationer kan integreres med hinanden, for at gøre alt fantastisk lettere at administrere.

Og brugerne vil se og køre en desktop, ligesom de er vant til.

Fantastisk fleksibilitet: En af de vigtigste fordele ved desktop virtualisering er at dine medarbejdere vil have frihed til at arbejde effektivt overalt og på næsten alle enheder, og det giver din IT-afdeling mulighed for at strømline og kontrollere alle IT-relaterede opgaver ubesværet på samme tid.

Ubesværet Disaster Recovery: Da alt bliver administreret fra et sikkert og centraliseret sted, vil alle dine data være langt mere sikre ved at benytte desktop virtualisering. Det er en kendsgerning, at i tilfælde af tab af data eller systemnedbrud, er du nødt til at gøre alt for at opdage fejlen og reparere skaderne. Ved brug af desktop virtualisering, er alle dine data og applikationer lagret centralt, og enhver form for fejl kan let opdages og løses, hvilket giver dig mulighed for at spare en både penge og ressourcer.

Contest har mange års erfaring og uddannelse indenfor desktop virtualisering og leverer løsninger baseret på bl.a. Microsoft og Citrix, og vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed.

Kontakt os med det samme for at høre nærmere.

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: