Hvordan du reducerer dine IT-omkostninger

Hvordan du reducerer dine IT-omkostninger

Hvordan du reducerer dine IT-omkostninger

IT-services er en nødvendig udgift for langt de fleste virksomheder, da IT-services er af afgørende betydning for effektiviteten i enhver virksomhed. Spørgsmålet er: Skal du opretholde en in-house IT-serviceafdeling eller bruge en ekstern IT-servicevirksomhed, eller en blanding?

Mens der er mange fordele ved at opretholde en intern IT-supportgruppe, når den ses fra en omkostningsbesparende perspektiv, giver det i mange tilfælde også mening at hyre en ekstern professionel IT-servicevirksomhed. Enten til at varetage hele din IT, eller blot områder af den, hvor du har brug for ekstra hænder eller specialistviden.

Her er nogle af grundene til at det giver mening, og hvordan du kan reducere dine IT-omkostninger:

  • Du betaler kun for IT-supportservices når du har brug for dem. Når du opretholde et internt hold af IT-folk (inklusiv specialister), er du nødt til at betale for deres løn og fordele , uanset om du bruger dem eller ej. På den anden side vil en god professionel IT-virksomhed være tilgængelig for dig, når du har brug for dem, og du skal kun betale dem, når du rent faktisk bruger deres tjenester. Du kan også nyde de indirekte besparelser ved ikke at skulle afsætte ressourcer til at forberede lønudbetalinger og rapporter for ekstra IT-medarbejdere.
  • Opgraderede færdigheder er altid til rådighed for dig. En travl IT-medarbejder ansat i en fuldtidsstilling har måske ikke tid til at være i stand til at opgradere sine evner på den måde han gerne vil, og hvis han gør, er det normalt temmelig dyrt. En ekstern professionel IT-virksomhed, som eksempelvis Contest A/S, vil på den anden side afsætte tid og ressourcer for at sikre at deres folk altid er opdaterede på den nyeste IT-teknologi for at sikre at de betjener deres kunder med det højeste niveau af service samt specialviden .
  • Hvis du lige er ved at opbygge din IT-infrastruktur, vil en ekstern IT-virksomhed være i stand til at designe en til dig, der bedst passer til dine professionelle krav og behov.
    Opbygning af din IT-infrastruktur kan være svært, men med hjælp fra en erfaren virksomhed, kan du få dit IT-system op at køre så hurtigt som muligt, da de ikke kun vil fortælle dig hvilken hardware og software du har brug for, men også hjælpe dig med at få det op at køre på din lokation eller i skyen, hvis du ønsker det. Og når det er sat op, kan du hyre dem til også at hjælpe dig med at vedligeholde det, da de allerede har et praktisk kendskab til dit system. Det kan også spare dig kostbar tid og penge i tilfælde af at et problem dukker op. Da selskabet allerede er fortrolig med systemet, vil det være lettere for dem at identificere problemet. Desuden kan de anbefale en vedligeholdelsesplan for at sikre at dit system forbliver med at fungere korrekt samt at foreslå periodiske opgraderinger for at holde det up-to-date.
  • Du kan benytte dig af deres support på en række forskellige måder. For de fleste problemer i forbindelse med virksomhedernes IT, er det ikke nødvendigt at have en IT-specialist internt. Ved at bruge et eksternt IT-konsulentfirma, kan du få den nøjagtige viden og løsning du har brug for, for at din IT fungerer optimalt for din virksomhed.

Så for at besvare spørgsmålet i begyndelsen af denne artikel: Ja, du kan helt sikkert spare en masse ressourcer og penge ved at bruge en ekstern IT-virksomhed til at hjælpe med den daglige drift af din IT, ligesom når du har brug for specialistviden.

Contest A/S har over 21 års erfaring i at hjælpe virksomheder med deres IT.
Kontakt os i dag for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: