Udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og XAL

Udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og XAL

Udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og XAL

Contest A/S tilbyder løsninger vedrørende økonomisystemer, hvor vi benytter os af Enterprise Resource Planning (ERP)-produkter som Microsoft Dynamics, herunder Microsoft Dynamics C5. Med Microsoft Dynamics C5 opnår du nem økonomistyring og effektiv fakturering, og får informationer frem til de medarbejdere der har behov for det, uanset om de beskæftiger sig med ledelse, salg, eller regnskab. Produkterne kan desuden automatisere flere administrative opgaver, understøtte definition af, opfølgning på, og overblik over budgetter. Dette giver lettere administration, styrker virksomhedens konkurrenceevne, og reducerer dens omkostninger.

Udover services og tilpasning af Microsoft C5, tilbyder vi ligeledes services og tilpasning af Microsoft XAL.

Vil du gerne have nem økonomistyring, fakturering, samt automatisere og forbedre dine finanser, kundeforhold og styring af leverancer? Så er du kommet til det rette sted…

Ønsker du, at din virksomhed skal være en vital og sund enhed, der også fremover kan reagere på udfordringer fra markedet og som kan vokse og holde sig foran konkurrenterne?

I dagens hvirvelstrøm af teknologiske fremskridt bør du vælge et stærkt og pålideligt system til virksomhedens kerne – en base, der forbinder ansatte, kunder og partnere med aktuel information på tværs af hele organisationens netværk og derigennem skaber maksimal effektivitet.

For mere information om vores services og tilpasning til Dynamics C5 og XAL,
klik her – Udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og XAL

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: