Fordelene ved Microsoft Office 365

Office 365

Fordelene ved Microsoft Office 365

Øget konkurrence og teknologiske fremskridt betyder at du skal have adgang til dine emails, informationer og programmer hvor som helst, når som helst. Det er vigtigere end nogensinde at du og dine medarbejdere opretholder en forbindelse med kunder såvel som partnere og kolleger, og har ressourcer til at reagere på en henvendelse eller kommunikere, både inden for og uden for normal kontortid. De fleste personer kan få adgang til internettet på deres mobiltelefoner, tablets eller bærbare, men de har muligvis ikke altid vigtige filer og kundeoplysninger, der er lagret på virksomhedens systemer. Det er her hvor et cloud-system som Microsoft Office 365 kan gøre en virkelig stor forskel for din virksomhed.

Hvad er Microsoft Office 365?

Office 365 er basalt set en cloud-version af softwaren på din computer på kontoret, der kan tilgås og bruges af dine medarbejdere lokalt på deres computere samt via internettet til enhver tid. Det er et pay-as-you-go-abonnement, der indeholder en række værktøjer og ressourcer til at hjælpe en virksomhed med at køre problemfrit. Medarbejderne vil være i stand til at få adgang til og redigere dokumenter, uanset hvor de er, enten på deres egne computere eller blot ved at tilgå internettet. Du kan se de samme filer, i samme format, så der vil ikke være nogen forvirring. Som med resten af din IT-infrastruktur er det en god ide at arbejde med en ekstern IT-virksomhed for at sikre at softwaren er installeret korrekt, og at en konto er sat op til den enkelte medarbejder. At bruge lidt mere tid og penge til at begynde med vil betale sig i det lange løb.

Hvad er inkluderet i Microsoft Office 365?

Fordelene ved Microsoft Office 365

Microsoft Office-pakken, et vigtigt redskab for enhver virksomhed, danner rygraden i 365-pakken og omfatter de velkendte værktøjer såsom Outlook, Word, Excel, Publisher, Access, etc. SkyDrive, det online dokument-lagersystem, sikrer at medarbejdere aldrig vil være uden en vigtig fil igen. Et email-system baseret på Microsoft Exchange er også inkluderet, samt en kommunikations- og dokumentserver. Endelig fuldender malware-beskyttelse pakken, så dine filer og computersystemer holdes sikre.

Hvad er andre fordele ved Microsoft Office 365?

Den største fordel i systemet er at det tillader alle i din virksomhed at få organiseret og bogstaveligt talt være ‘på den samme side’ i forhold til projekter. Medarbejderne kan få adgang til de seneste kopier af filer og endda lave notater og forslag til andre. Der er også en række online apps, der kan eliminere papirarbejde og fejlkommunikation på kontoret. Hvis du virkelig vil tage konceptet med en forretning ’på farten’ til dig, så gør Office 365 det muligt at holde møder online via video-chat og instant messaging.

Abonnementet omfatter også Office 365-opgraderinger, så du ikke behøver at betale ekstra for de seneste versioner af software. Som sagt er det en god idé at rådføre sig med et godt velrenommeret IT-firma, der har erfarne og veluddannede folk når det kommer til Microsoft Office 365, til i første omgang at sætte softwaren op og fra tid til anden at sikre at din software kører ved sit fulde potentiale. Hvis det er vedligeholdt korrekt, vil online- adgang til software og informationer være en vigtig del af at holde dine virksomhed tidssvarende og holdbar. Du vil snart spekulere på hvordan du nogensinde har levet uden.

Kom videre

Contest er Microsoft Partner, og har stor erfaring ekspertise indenfor Microsoft Office 365. Vi har kunder med ganske få brugere og kunder med flere tusinde brugere. Vi ved derfor hvad vi taler om.
Læs mere om løsningen her – MS Office 365
Kontakt os i dag for at høre mere og for at få en gratis prøveversion af Office 365.

Contest A/S er Microsoft Partner, og har du nogen spørgsmål, eller ønsker du yderligere informationer, er du altid meget velkommen til at kontakte os.
Microsoft Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: