Ny AAA-rating af Contest A/S

Pressemeddelelse, november 2010

Den succesfulde IT-virksomhed Contest A/S, der tilbyder IT-ydelser indenfor IT-drift og IT-service, IT-infrastruktur, IT-sikkerhed og IT-udvikling, har igen udmærket sig med en top-rating. Der er tale om AAA-ratingen fra Dun & Bradstreet-selskabet, Soliditet A/S.

Contest har i mange år modtaget top-ratings, herunder fra Experian, og er flere år i træk blevet kåret til Børsen Vækstvirksomhed.
”AAA-ratingen fra Soliditet A/S er endnu en fjer i hatten for os, ” udtaler adm. direktør Erik Testmann. ”Vi har fået den flere gange før, og det er altid rart at blive bekræftet og anerkendt for at drive en solid virksomhed.”

Ifølge Soliditet er det ”kun 4,3% af selskaberne i Danmark med en rating, der er kommet igennem nåleøjet. AAA-ratingen gives til virksomheder med en meget solid økonomi…”

”Vi er meget begejstrede, ” udtaler direktør og bestyrelsesformand Thomas Testmann. ”Det er og har altid været et meget vigtigt signal for os, at vise vores kunder og samarbejdspartnere at vi også er der i morgen, og er klar til at levere de bedste IT-services her i landet.”

Contest A/S underbygger ydermere sin succes med prestigefyldte guldpartnerskaber med bl.a. Citrix, Microsoft og SonicWALL.

Læs mere om Contest A/S ved at benytte menuen ovenfor.
Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os.
 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: