Hosted Office

Nogle af fordelene med en hosted Office 365 løsning fra Contest

 • Cloud-baseret udgave af Microsoft Office
 • Adgang hvor som helst og når som helst
  Hosted Office

  Hosted Office eksperter

 • Komplet kontorpakke
 • Fleksible og effektive værktøjer
 • Øget produktivitet
 • Opret og rediger præsentationer, dokumenter og regneark
 • Nem styring af email og kalendere 

Hosted office – Overalt og når som helst

Ønsker du en hosted eller cloud-baseret udgave af Microsoft Office? Så er du kommet til det rette sted…

Microsoft leverer en af de mest populære Office softwareløsninger på markedet, Microsoft Office og Microsoft Office 365. Office kommer med adskillige applikationer, inklusiv Word, der bruges til at skabe og rette dokumenter, PowerPoint, der bruges til at lave præsentationer, Excel, der bruges til at oprette og rette regneark, samt Outlook, der bruges til kalender og email-system.

Microsoft Office bruges i rigtigt mange private hjem samt virksomheder. Med udviklingen i internettet og den øgede brug af cloud computing og hosting, har Microsoft lanceret en hosted Office udgave. En hosted Office gør dig i stand til at håndtere og skabe dokumenter, præsentationer og regneark, samt giver dig adgang til email og kalender, både når du er på kontoret og på farten.
Hosted Office kommer som Microsoft Office 365, hvor Microsoft hoster det hele for dig.

Office 365 er en cloud-baseret udgave af Microsoft Office-pakken, hvor Microsoft hoster løsningen for dig. Som navnet antyder, er Office 365 designet til give dig Office-pakkens egenskaber døgnet rundt 365 dage om året.

En hosted Office, som Office 365, gør dig fleksibel og mobil, og gør brugere i stand til at arbejde med den velkendte Office-brugergrænseflade, både når du er på kontoret og på farten, hvor du kun har adgang med en internetbrowser. Med Office 365, er en hosted udgave af Office tilgængelig, hvilket gør brugere i stand til at arbejde med en velkendt grænseflade, fra uanset hvor de ønsker.

Hosted Office – nogle af fordelene

 • Sikkerhed og stabilitet: Den cloud-baserede/hosted Office 365 giver sikkerhed i topklasse, og kan tilbyde en sikker Office-oplevelse til både store og små organisationer.
  Hosted Office 365 er også ekstrem stabil i form af minimal nedetid, og gør dokumenter, applikationer og data tilgængelig hele tiden.
 • Velkendt grænseflade og mobilitet: Office 365 giver dig praktisk talt den samme grænseflade når du tilgår den via web, som når du tilgår den som en installeret løsning. Hvis dine brugere er vandt til at bruge produkterne i Office-pakken, vil det at skifte til en hosted udgave ikke være nogen udfordring. De kan enten tilgå deres applikationer som de kender det i dag, altså installeret på deres maskine, eller de kan gøre det via en webbrowser.

Som en cloud-baseret/hosted Office-pakke, vil Office 365 give dig en lang række fordele.

Læs mere om mulighederne med hosted Office, klik her – Office 365

 

Contest A/S er Microsoft Partner, og har du nogen spørgsmål, eller ønsker du yderligere informationer, er du altid meget velkommen til at kontakte os.
Microsoft Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: