Gør-det-selv kontra at hyre en ekstern IT-virksomhed til din IT-hjælp

Gør-det-selv kontra at hyre en ekstern IT-virksomhed til din IT-hjælp

Gør-det-selv kontra at hyre en ekstern IT-virksomhed til din IT-hjælp

Mange virksomheder i dag, herunder små og mellemstore virksomheder, har operationelle- og kapitalbudgetter der er så stramme at mange af deres ansatte multitasker og arbejder i forskellige afdelinger i organisationen. Og blandt de delegerede eller tilføjede opgaver til en almindelig medarbejder er undertiden IT-aspekterne af virksomheden.

Nogle virksomhedsejere mener at da de ansatte selv er dem der bruger deres computerenheder og software, bør de også vide, hvordan de installerer programmer eller udfører fejlfinding på dem når det er nødvendigt, for at spare penge for virksomheden. Overfladisk set kan det være sandt, men når man tænker på de langsigtede virkninger på den finansielle bundlinje, kan virksomheden faktisk tabe flere penge med denne praksis.

Problemer med en dårlig IT-infrastruktur

Uden professionelle IT-eksperter, kan virksomheden muligvis klare sig i første omgang. Medarbejderne kan være i stand til at udføre deres egne reparationer, samt installere deres egne programmer og systemer. Men når alt kommer til alt, fejler aktiviteterne, medarbejderne brænder ud, og strategien viser sig at være ikke så effektiv som oprindeligt planlagt. Derudover kan du kun bevæge så langt som dine medarbejderes IT-viden kan bevæge sig. For eksempel, i forbindelse med deling af data og informationer, kan det i bedste fald være at din infrastruktur fungerer nogen gange, men vil ikke være i stand til at konkurrere med strukturerne hos dine konkurrenter.

Hvad værre er, fordi aktivitets- og medarbejdereffektivitet falder, vil kunder og klienter også føle dens virkninger. Væsentlige fald i service og produktekspertise vil ikke gå ubemærket hen hos loyale kunder og andre interessenter, hvilket kan betyde en frygtelige reduktion af den potentielle indtægt.

Det er muligvis ikke så indlysende, men virkeligt meget er på spil når en virksomhed ikke tager effektiviteten af sit IT-system alvorligt. I dagens informationsdrevne forretningsverden, giver et velfungerende IT-system mange fordele til en organisation, der er klar til at bevæge sig til det næste niveau.

Hvis du vil have din virksomhed til at få succes på alle aktivitetsområder, er det bedste du kan gøre at styrke din IT-infrastruktur ved at hyre ekstern IT-hjælp. Væk er de dage, hvor virksomheder synes mindre om deres kollegaer der ansætter en uafhængig IT-virksomhed til at hjælpe dem med deres IT-behov. Nu om stunder er det at hyre IT-konsulenter en indikation på vilje og parathed hos virksomheden til at ville konkurrere med de bedste af de bedste i sin branche.

At hyre en uafhængig IT-virksomhed

På grund af den aktuelle efterspørgsel efter IT-konsulenter, er uafhængige IT-virksomheder udbredt i disse dage. At hyre en bør ikke være et problem, men du er nødt til at være omhyggelige med at vælge det ideelle konsulentfirma for dig.

Kontroller kompetence, troværdighed, og tidligere resultater hos en IT-virksomhed, før du benytter dig af deres tjenester. Det er et meget vigtigt og fortroligt aspekt af din virksomhed, så du vil være sikker på, at du kan stole på den samarbejdspartner, du vil dele dine mest private filer og oplysninger med.

Hvis du stadig ikke er overbevist, er nedenfor nogle flere grunde til at du skal benytte dig af professionel IT-hjælp.

Årsager til hvorfor du skal hyre en uafhængig IT-virksomhed

1. For at få mest muligt ud af den moderne teknologi

Teknologi skifter hele tiden. Brugen af internettet til forretning og markedsføring er i konstant udvikling. Hvis du ikke ønsker at blive efterladt af dine konkurrenter, så bør du kraftigt overveje at hyre professionel IT-hjælp. For eksempel er der teknologi i dag, der vil give dig eller nogen i din organisation mulighed for at få fjernadgang til filer, data og programmer, selv når de ikke er fysisk til stede på kontoret. IT-virksomheder vil være i stand til at hjælpe dig med sikkert at oprette denne form for system, der kan forbedre din forretning på mange måder.

2. For at lade dine medarbejdere fokusere på deres specialer

Når medarbejdere er fritaget for den byrde at skulle vedligeholde og reparere deres egne computere og systemer, kan de koncentrere sig mere om deres vigtigste opgaver i virksomheden. Dette kan kun betyde bedre resultater og flere indtægter for virksomheden selv, da dens produkter og ydelser også forbedres i processen.

3. For at give virksomheden mulighed for at fokusere på sine kernekompetencer

Medarbejderne er ikke de eneste, der vil være i stand til at fokusere på deres specialer, men også virksomheden selv. Med vægten af at forvalte et så komplekst system som dette allerede outsourcet, kan virksomheden fokusere mere på at forbedre og udføre sine kernekompetencer. Dette vil resultere i fremragende kundeservice og produktskabelse, hvilket positivt vil påvirke virksomhedens overskud.

4. For at forenkle forretningsprocesser

En pålidelig IT-virksomhed kan også hjælpe dig med at forenkle forretningsprocesser. De kan hjælpe dig med at identificere unødvendige opgaver i dine systemer, som allerede kan fjernes i processtrømmen. De kan også foreslå eller anbefale bedre måder at gøre tingene på. Igen, med mere effektive interne processer, vil din virksomhed spare penge og øge den potentielle indtjening.

5. For at spare tid og penge

Endelig er nødvendigheden af at frigøre ekstra tid for medarbejderne til at udføre deres hovedopgaver formentlig hovedårsagen til at de bedste virksomheder hyrer IT-hjælp. At spare penge og opnå stigende overskud er næsten sikkert, når du ser på det store billede. Og fordi tid betyder penge, når det kommer til forretning, er det også nødvendigt at få ekstra tid.

IT-serviceudbydere tillader dig ikke kun at bruge din tid fornuftigt, de gør også IT-relaterede ting hurtigere og på en mere effektiv måde, end dine almindelige medarbejdere vil være i stand til. Hvad du vil betale dem vil virkeligt være det hele værd, når det kommer til hastigheden med at løfte opgaven og dens effektivitet, samt en mere sund og effektiv infrastruktur. Kom i gang i dag og få forbedret din virksomhed med det samme.

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: