Gode grunde til at få et Microsoft økonomisystem til din økonomistyring

Gode grunde til at få et Microsoft økonomisystem til din økonomistyring

Gode grunde til at få et Microsoft økonomisystem til din økonomistyring

Du kigger måske på at opgradere din nuværende forretningssystemer til Microsoft Dynamics fordi din virksomhed vokser stødt, og du har brug for et effektivt redskab til at styre den og forhindre at noget kommer ud af kontrol. På den anden side kan det være at du allerede har dette Microsoft økomisystem og ønsker at få mest muligt ud af det.

Microsoft Dynamics er Microsofts svar på de bekymringer virksomheder har, når det kommer til ERP (Enterprise Resource Planning), hvilket omfatter forvaltning af finanser, drift og menneskelige ressourcer. Dette Microsoft økonomisystem er en løsningspakke, der indeholder nogle af det bedste forretningssoftware, så som Microsoft Dynamics C5 og Microsoft Dynamics XAL.

At skifte til eller fortsætte med Microsoft Dynamics er et godt træk. Du har måske kigget på andre produkter end denne Microsoft økonomistyringsløsning fra tid til anden. Du går dog aldrig galt i byen med et Microsoft-produkt, især hvis du også benytter dig af hjælp fra gode Microsoft konsulenter.

Derudover er en løsning baseret på et Microsoft økonomisystem som C5 og XAL kompatible eller kan virke synergetisk med andre forretningsløsningsprogrammer, så at have Microsoft Dynamics vil give dig mulighed for at integrere dine systemer for at øge informationsstrømmen. Desuden, hvis du allerede er på Office 365 eller bruger nogen af Microsofts server-systemer, så vil det strømline perfekt, og du vil have mindre risiko for at støde på problemer når du integrerer de programmer der indgår i Microsoft Dynamics.

Hvordan Microsoft økonomistyring kan hjælpe din virksomhed

Det kan uden tvivl siges at regnskabsføring er hjertet i en virksomhed. At have et svagt regnskabssystem kan resultere i en forretnings nedgang. Det er her Microsoft Dynamics kommer ind i billedet. Et system baseret på Microsoft økonomistyring, sat op af de bedste Dynamics konsulenter, vil gøre at din virksomheds hjerte fortsat slår stabilt og stærkt. For at forstå betydningen af programmet for din virksomhed, er nedenfor nogle af fordelene ved at have dette system implementeret på den rigtige måde:

Du skal have din IT-serviceudbyder til at hjælpe dig med at sætte dit system op, så du kan få adgang til det, uanset hvor du er, hvad enten du er på kontoret eller på farten. Dette er virkelig vigtigt, da det vil give dig mulighed for at træffe vigtige beslutninger og styre økonomien i din virksomhed, uanset hvor du er.

Microsoft Dynamics-produkterne er rigtigt gode som de er, men du bør altid få en god IT-konsulent til at hjælpe dig med at sætte det op og tilpasse det, så det passer til behovene i din virksomhed på den bedst mulige måde. En virksomhed som Contest A/S kan hjælpe dig med dette.

Alle programmerne i suiten til Microsoft økonomistyring er normalt designet til at fungere og næsten synes som alle andre Microsoft-programmer. Og ligesom andre Microsoft-programmer er det brugervenligt. Dine brugere bliver straks bekendt med det. Uddannelsesomkostninger vil være minimale, da du kan forvente, at dine medarbejdere vil være i stand til at vænne sig hurtigt til det nye system, som du vil introducere.

Microsoft er rigtigt dygtige til dette. Ud over det, kan de fleste Microsoft Office-programmer som Excel, Word og Outlook integreres til programmerne i Microsoft Dynamics.

Få dit Microsoft økonomisystem skræddersyet til dine behov

Microsoft Dynamics tilbyder en bred vifte af muligheder for tilpasning. Du vil ikke være fasttømret til de indbyggede funktioner og opsætning den har. Du vil ikke være begrænset til de data der indgår i de almindelige rapporter som andre ERP-softwareleverandører har sat i deres programmer. Med Dynamics kan du tilpasse dem. Det giver mere styrke til slutbrugerne og virksomheden som helhed.

En anden stor fordel ved at tage en softwareløsning fra en kendt virksomhed er at en it-servicevirksomhed såsom Contest har konsulenter, der kan hjælpe dig med det. Du vil have konsulenter til rådighed, der kan håndtere dine behov og støtte dig når det passer dig. Du kan tage det roligt, når du støder på problemer, da vores konsulenter vil kunne hjælpe dig.

Men det betyder ikke at du kun skal stole på disse konsulenter når der er problemer. Det er tilrådeligt at du får deres hjælp før og når du får Microsoft Dynamics. Når alt kommer til alt, hvis noget går galt kan din virksomhed blive ukampdygtig i en dag eller to. Og det kan du ikke lade ske. En god Dynamics konsulent kan hjælpe dig med at undgå det, at hvis det er muligt.

Det er klart at ovenstående kun er en lille del af de fordele du vil opleve, når du får Microsoft Dynamics eller hvis du ønsker at optimere din nuværende installation.

Du bør altid få gode, troværdige Dynamics konsulenter, der kan hjælpe dig med din Microsoft Dynamics installation.

Contest A/S har mere end 23 års erfaring på dette område, og uanset om det er C5 eller XAL, vil vi være mere end glade for at hjælpe dig med din installation.

Kontakt os med det samme for at høre nærmere.

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: