Endnu en top-rating af Contest

Pressemeddelelse, januar 2009

Den meget succesfulde IT-virksomhed Contest, har igen fået udmærket sine resultater, med en kreditrating på 4,5 stjerner ud af fem mulige fra Experian (herunder RKI og KOB). Det er den højeste rating en virksomhed af Contests type kan opnå, og en rating som kun 9,5% af landets virksomheder har modtaget.

Ifølge Experian er det de virksomheder der hører blandt landets absolutte elite der får denne rating.
Contest fik også denne rating sidste år, og den kommer oveni at IT-virksomheden de sidste mange år også er blevet kåret til Børsen Vækstvirksomhed, så dette er blot endnu en fjer i hatten.

”Vi er meget stolte over ratingen, ” udtaler adm. direktør Erik Testmann. ”Vi driver en sund og god forretning, hvor vi hele tiden forsøger at være på forkant med udviklingen, og samtidigt levere de bedste løsninger til vores kunder. En stor del af æren tilfalder derfor også vores meget dedikerede og dygtige medarbejdere.”

”Det er også et vigtigt signal for os at sende, ” udtaler bestyrelsesformand og marketingchef Thomas Testmann. ”Vi er blandt de absolut bedste indenfor den her branche, og det er vigtigt at vores kunder også ved at vi er der i morgen.”

En yderligere understregning af virksomhedens kompetencer og succes kommer i form af prestigefyldte Guld-partnerskaber med Microsoft, Citrix, SonicWALL med flere.

”Vi sørger for at vores kunders IT kører optimalt, og vi har evnerne og viljen til at være landets bedste IT-virksomhed, både i dag og i morgen, ” udtaler Erik Testmann.

 

Læs mere om Contest A/S ved at benytte menuen ovenfor.

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: