Drop julekortene: Contest A/S støtter Læger Uden Grænser

Pressemeddelelse, december 2012

IT-virksomheden Contest A/S, der tilbyder IT-services har igen i år droppet de traditionelle julekort og i stedet doneret et beløb til velgørende formål. I år er det Læger uden Grænser (MSF) der modtager donationen.

En idealistisk sag

Contest har gjort dette i mange år, også før begreber som ‘Corporate Social Responsibility’ blev moderne.
“Hvert år modtager danske virksomheder læssevis af velmenende julekort, der efter et par dage havner direkte i skraldespanden,” udtaler direktør i Contest A/S, Thomas Testmann. “Det er både spild af ressourcer og også en unødig belastning af miljøet,” fortsætter han. “Forestil dig hvis de ressourcer og penge i stedet blev brugt steder hvor det gavnede, altså velgørende formål.”

Dette er også grunden til at Contest igennem rigtig mange år har droppet julekortene og i stedet doneret penge til velgørende formål. Det er en mærkesag for virksomheden.

Årets modtager – Læger uden Grænser

I år er modtageren af Contests juledonation Læger uden Grænser (MSF).
Læger uden Grænser er en international humanitær organisation, der yder medicinsk nødhjælp til ofre for konflikter og katastrofer i hele verden.

“Vi synes at Læger uden Grænser gør et helt fantastisk stykke arbejde,” udtaler adm. direktør i Contest, Erik Testmann. “De hjælper mennesker der virkeligt har brug for det, og det er et beundringsværdigt arbejde som vi gerne vil støtte op om.”

Tidligere modtagere af den årlige juledonation fra Contest, inkluderer bl.a. SIND, Kræftens Bekæmpelse, AIDS-fondet, Muskelsvindfonden, Red Barnet, Dansk Parkinsonforening, Hjernesagen, Hjerteforeningen, Dansk Røde Kors, og Dansk Flygtningehjælp.

Opfordrer resten af erhvervslivet og private til at følge trop

“Det er en rigtig dejlig fornemmelse at vi igennem de seneste år har kunne se at andre virksomheder har fulgt vores eksempel og også er begyndt at droppe julekortene og i stedet donere til velgørende formål. Det er vi rigtigt glade for, og opfordrer alle til at følge trop, både virksomheder og private,” udtaler direktør Thomas Testmann

“Vi er en succesfuld virksomhed, og det her er vores måde at hjælpe til at gøre verden til et endnu bedre sted at være, ” tilslutter adm. direktør Erik Testmann.

Contest A/S ønsker samtidigt alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

 

Du kan læse mere om Læger uden Grænser på nedenstående link:

Læger uden Grænser

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: