Contest udvider sit guldpartnerskab med SonicWALL

Pressemeddelelse, april 2006

Den danske IT-virksomhed, Contest A/S, der er en af landets førende SonicWALL-partnere, udvider sit partnerskab med firewall-producenten.
Contest A/S har hidtil været SonicWALL Certified Gold Partner, men har nu udvidet partnerskabet til at indbefatte MSSP (Managed Security Services Partner).

”Partnerskabet er vigtigt for os og viser hvor dedikerede vi er med dette produkt, samt at vi fortsat ønsker at være landets førende ekspert på dette område”, udtaler adm. direktør Erik Testmann. ”IT-sikkerhed er et af vores store forretningsområder, og SonicWALL som firewall- og VPN-teknologi er en af hjørnestenene, så det er kun naturligt at vi udvider de services vi kan tilbyde vores kunder her.”

Det udvidede partnerskab betyder at Contest A/S proaktivt kan overvåge, kontrollere og optimere kundernes netværk og firewalls uden at de behøver at bekymre sig om noget. En opgave der ellers hurtigt kan tage mange interne ressourcer, men nu kan klares af Contest for en lille abonnementspris.

Det er nødvendigt for alle virksomheder, hele tiden at være sikker på at deres IT-sikkerhed konstant er kontrolleret og opdateret. At håndtere dette er en nødvendig men ofte overvældende opgave, og derfor vælger flere og flere at lade ’managed services’-eksperter som Contest overtage disse opgaver.

”MSSP-løsningen betyder at vi kan overvåge kundens firewalls og netværk, fra vores lokation, og dermed reagere lynhurtigt når der er behov for det. På den måde slipper kunden for at skulle bruge ressourcer på hele tiden at holde øje med deres netværk – det klarer vi for dem,” udtaler Erik Testmann.
En sådan løsning er også hurtigt tjent hjem, og koster en brøkdel af hvad et tilsvarende internt system koster.

Løsningen giver kunden en lang række fordele, bl.a. øget produktivitet og besparelser, forudsigelige omkostninger da kun har et abonnement der inkluderer alle servicerne, fri for bekymringer omkring beskyttelse og sikkerhedsstyring, samt hurtig responstid.

Ifølge SonicWALL er MSSP-partnerne en lille gruppe eksklusivt udvalgte partnere i forskellige lande, der er i stand til ”proaktivt at håndtere informationssikkerhed-relaterede hændelser, ved at tilbyde organisationer af alle størrelser, prisoverkommelige, styrede sikkerhedsløsninger med SonicWALL-produkter og –software.”

Contest A/S er SonicWALL MSSP og den eneste SonicWALL Certified Gold Partner i Danmark, og har stor ekspertise på dette område i kraft af mange års uddannelse og erfaring.
Ønsker du yderligere informationer, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

For at læse mere om mulighederne med SonicWALL, klik her – SonicWALL.

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: