Contest støtter Hjerteforeningen

Pressemeddelelse, november 2008

Drop julekortene og giv til dem der har brug for det, lyder det igen i år fra den succesfulde IT-virksomhed, Contest A/S.

Tænk på miljøet og dem der har brug for det

Hvert år modtager danske og internationale virksomheder bunkevis af julekort. Kort der ofte står og samler støv for så at ende i en papirkurv.
”De penge og de ressourcer der bliver brugt på disse kort kan bruges meget bedre, ” udtaler adm. direktør Erik Testmann. ”Vi har i de sidste mange år doneret julekortsbudgettet til velgørende formål, frem for at sende de traditionelle kort ud, og hvert år opfordret resten af erhvervslivet til at følge efter.”

Hvor mange penge der nøjagtigt er doneret fortæller virksomheden ikke, men afslører at det er blevet til rigtigt, rigtigt mange penge til bl.a. Muskelsvindfonden, Red Barnet, Kræftens Bekæmpelse, Aids-fonden, Læger uden Grænser, Dansk Røde Kors, Dansk Parkinsonforening og HjerneSagen.

Idealistiske årsager

”Det at være en så succesfuld virksomhed som vores, forpligter også, ” udtaler bestyrelsesformand og marketingchef Thomas Testmann. ”Vi gør det her af idealistiske årsager og synes at det er dejligt at kunne hjælpe nogle mennesker der har brug for det.”

Flere og flere virksomheder har fulgt Contests eksempel og virksomheden bliver da også med jævne mellemrum ringet op af andre virksomheder der ønsker at gøre noget lignende, og har brug for lidt inspiration.

Har Kronprinsesse Mary som protektor

Årets modtager, Hjerteforeningen, der har H.K.H. Kronprinsesse Mary som protektor, yder hvert år økonomisk støtte til mere end halvdelen af den danske forskning på hjertekarområdet, og arbejder med forskning i hjertekarsygdomme, forebyggelse af hjertesygdomme, og patientstøtte.

”Vi vil gerne være med til at gøre verden til et endnu bedre sted at være, og det her er en af de måder vi bidrager på, ” udtaler Erik Testmann. ”Vi mener at Hjerteforeningen gør et utroligt flot stykke arbejde for nogle mennesker der har brug for det, og det vil vi gerne støtte op om. Drop julekortene og giv i stedet pengene til nogen der har brug for det.”

Contest A/S ønsker samtidigt alle en rigtig god jul og et godt nytår.

 

Du kan læse mere om Hjerteforeningen på nedenstående link:

Hjerteforeningen

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: