Hvorfor du bør hyre en konsulent til din virksomheds IT-support, IT-service og IT-drift

Hvorfor du bør hyre en konsulent til din virksomheds IT-support, IT-service og IT-drift

Hvorfor du bør hyre en konsulent til din virksomheds IT-support, IT-service og IT-drift

I forbindelse med drift og ledelse af en blomstrende virksomhed, ved dygtige virksomhedsejere hvor vigtigt et effektivt fungerende IT-system er i dag. I den moderne digitale tidsalder styres alt af informationer og en virksomheds omsætning, vækst og bæredygtighed afhænger i vid udstrækning af hvordan den kan holde trit med den nyeste teknologi. Det er ikke længere en hemmelighed: Hvis en organisation ikke ønsker at blive efterladt af sine konkurrenter, så er den nødt til hele tiden at forny sin IT-infrastruktur.

I en international undersøgelse lavet om de førende virksomheder i verden, viste den at næsten alle de mest velfungerende globale virksomheder mener, at det er afgørende for deres succes, fordi det giver dem skalérbarhed, tilpasningsevne, og en evne til effektivt at håndtere sofistikerede og de bedste, moderne systemer, der forbedrer virksomhedsdrift, medarbejdernes effektivitet, risikostyring, og kundetilfredshed.

Undersøgelsen afslørede også, at de virksomheder, der har investeret mere i at udvikle deres IT-software, -hardware og ledelsesløsninger høstede mest gavn af den verdensomspændende teknologiske udvikling, der sker i øjeblikket, og det kunne overføres til en mere progressiv økonomisk bundlinje.

På grund af dette, ses det at flere og flere virksomheder, herunder små og mellemstore virksomheder, er blevet overbeviste om at initiere eller udbygge deres eksisterende IT-udstyr, processer og systemer. Selv simple opgraderinger såsom udskiftning af en computers skærm, harddisk-lagring, og RAM mentes at give betydelige forbedringer i den samlede kompetence og perspektiverne for en virksomhed. Og så bør du så tænke på hvor meget det kan betyde vis selve software-systemerne også opgraderes og optimeres.

Det starter kun med de små ting og går videre til de store, hele virksomhedens systemer, som direkte påvirker regnskab, indkøb, lagerstyring, drift, branding, kommunikation og kundeservice. En stærkt fungerende IT-struktur vil strømline alle en organisations forretningsmetoder og -modeller, der højst sandsynligt vil føre til dens succes både økonomisk og socialt.

Styrk din IT-infrastruktur ved at hyre konsulenter

Apropos dygtige virksomhedsejere, når du er klar over betydningen af IT i nutidens moderne forretningsmiljø, og du ved at din virksomheds kernekompetencer ikke er i overensstemmelse med det, hvad gør du så? Du får de professionelle til at hjælpe dig.

At hyre en ekspert IT-konsulentvirksomhed, der også er hæderlige og har dokumenteret erfaring kan garantere dig en stærk og forbedret IT-infrastruktur og en let tilgængelig leverandør af løsninger til dine mest komplekse og udfordrende IT-behov.

Som virksomhedsejer eller afdelingsleder, er alt hvad du ønsker at få en konkurrencefordel over dine rivaler og en måde til at opretholde din virksomhed på lang sigt. Du kan opnå denne vision ved hjælp af effektiv og tidssvarende systemer og IT-support.

Professionelle IT-konsulenter kan hjælpe dig med at omforme eller forbedre dine eksisterende systemer og processer uden en kovending væk fra virksomhedens kerneværdier, mission og vision.

Strategisk og operationel IT

Der er mere eller mindre to typer af IT baseret på den funktion, det udfører for en virksomhed. Det er strategisk og operationel IT. Strategisk IT fokuserer på at forbedre medarbejdernes samt operationel effektivitet, ved at følge innovationer, skabe muligheder, der trækker virksomheden tættere på sin vision; og opbygge relationer med sine kunder, samfundet og alle de andre interessenter.

På den anden side handler operationel IT om at etablere et pålideligt system til at strømline forretningsprocesser i alle relevante områder for at nå alle de udformede planer, hvilket i sidste ende vil have en positiv effekt på virksomhedens finansielle bundlinje.

Hvis strategisk IT er hjernen, så er operationel IT kroppen. Disse to går hånd i hånd, for at en virksomhed kan maksimere potentialet i sit IT-system.

En IT-konsulentvirksomhed af høj kvalitet kan levere både strategiske og operationelle funktioner, som din virksomhed har behov for. De vil skabe og anbefale automatiske systemer, der vil stille applikationer og data til rådighed på alle tidspunkter, selv når der ikke er nogen på kontoret til at forvalte det.

IT-konsulenter kan forsikre dig om planlægningsmæssige og tekniske side af dit IT-system, hvilket tillader dig og kollegaer blot at koncentrere jer om at videreudvikle din virksomheds kernekompetencer i stedet for at skulle styre et system så kompliceret som IT. Ved at lade dine medarbejdere være fantastiske til det de gør, uden at belaste dem med at skulle beskæftige sig med IT-service og selve IT-vedligeholdelse, vil din virksomhed køre mere gnidningsfrit, sænke sandsynligheden for dine forventede risici, minimere systemtab, og forbedre hele organisationen på alle væsentlige områder.

Konsulenter til IT-support, IT-service og IT-drift sparer dig penge

Du kan faktisk spare penge i det lange løb ved at arbejde med et professionelt IT-konsulentfirma i forbindelse med din IT-drift. Hvordan? Tja, forestil dig for eksempel besparelserne ved reduktion af sandsynligheden for at dine forventede risici sker. Du har sikkert beregnet de økonomiske omkostninger ved hver af disse risici, der næsten sikkert sker uden professionel IT-hjælp.

For eksempel, hvad nu hvis alle selskabets samlede indkøbs- og lagerstyringssystemet pludseligt bryder ned? Eller hvis de regnskabsmæssige og finansielle systemer bliver ødelagt? Hvad vil der ske, og hvor mange penge ville det koste at bringe disse systemer op igen? Det er kun toppen af isbjerget. Hvad hvis selv dybere og mere omkostningstunge risici såsom naturkatastrofer eller kriminelle aktiviteter påvirker din virksomhed? Du er nødt til at være forberedt på alle disse og de rigtige IT-konsulenter kan hjælpe dig med det.

En anden måde som IT-konsulenter kan hjælpe dig med at skære i omkostningerne er ved at forenkle forretningsprocesser. Dermed kan du se at der kan være nogle opgaver, der allerede kan elimineres. Dette vil bespare dig omkostninger i arbejdskraft og flere penge.

Konklusion

Ved at få hjælp udefra til dine strategiske og operationelle IT-services, kan du sove godt om natten, vel vidende at din virksomhed er i gode hænder og er i stand til at holde trit ikke blot med dine konkurrenter, men også til den opadgående verdensomspændende teknologiske udvikling.

Med en professionel og gennemprøvet IT-konsulentvirksomhed, er du sikker på at IT-behovene i din virksomhed varetages af folk med indgående erfaring, bred viden ikke kun om de tekniske, men også på den strategiske side, og vigtigst af alt – fundamentale og essentielle ressourcer til at få arbejdet gjort gnidningsfrit.

Contest A/S har over 21 års erfaring i at hjælpe virksomheder og organisationer af alle størrelser og typer med deres IT, og vi vil også meget gerne hjælpe dig og din virksomhed.

Kontakt os helt uforpligtende med det samme for at høre nærmere.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: