Contest støtter Dansk Flygtningehjælp

Pressemeddelelse, december 2010

Den succesfulde IT-virksomhed, Contest A/S, gentager budskabet: Drop julekortene og doner til velgørende formål.

Idealisme

Contest A/S, der tilbyder IT-services indenfor IT-infrastruktur, IT-sikkerhed, IT-drift og IT-service samt IT-udvikling, opfordrer endnu en gang resten af erhvervslivet til at følge trop.
Contest har i mange år ikke udsendt de traditionelle julekort, men i stedet brugt budgettet til at donere til velgørende formål.

”Vi gør det her af idealistiske årsager, og har gjort det i mange år, også før begreber som ’Corporate Social Responsibility’ blev moderne, ” udtaler direktør og bestyrelsesformand Thomas Testmann. ”Det er da hyggeligt at få et julekort, men i de fleste virksomheder ender de blot i skraldespanden. Al den energi, tid og penge der bruges på at sende kortene ud, kunne i stedet bruges på at hjælpe nogle steder hvor der er brug for det, og miljøet ville nok også være taknemmelig.”

Årets modtager er Dansk Flygtningehjælp

Det er i gennem årene blevet til donationer til bl.a. Muskelsvindfonden, Red Barnet, Kræftens Bekæmpelse, Aids-fonden, Læger uden Grænser, Dansk Røde Kors, Dansk Parkinsonforening, HjerneSagen og Hjerteforeningen.
Årets modtager af Contests juledonation er Dansk Flygtningehjælp.
”Vi mener at Dansk Flygtningehjælp gør en fantastisk indsats for nogle mennesker der virkelig har brug for det, ” udtaler adm. direktør Erik Testmann. ”Det her er vores måde, som succesfuld virksomhed, at hjælpe til med at gøre verden til et endnu bedre sted at være, og vi vil som altid opfordre resten af erhvervslivet til at følge trop.”

Contest A/S ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

 

Du kan læse mere om Dansk Flygtningehjælp på nedenstående link:

Dansk Flygtningehjælp

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: