Contest får 5 ud af 5 stjerner

Pressemeddelelse, marts 2012

I februar kunne du læse at den succesfulde IT-virksomhed, Contest A/S, havde fået 4,5 stjerner fra Experian. Denne er netop blevet hævet til 5 stjerner ud af 5 mulige. Det er den højeste kreditrating en virksomhed kan få, og som kun et fåtal har opnået.

Den succesfulde IT-virksomhed, Contest A/S, der tilbyder IT-services, kan endnu engang bryste sig af en anerkendelse for at drive en god forretning. Contest har denne gang fået den højeste kreditrating en virksomhed kan få, og det er kun landets absolutte elite der kan få 5 stjerner ud af 5 i kreditvurdering fra Experian.

Contest A/S har i mange år høstet denne form for anerkendelser, herunder som Børsen Vækstvirksomhed, AAA-rating fra Dun&Bradstreet, samt også tidligere år topratings fra Experian.

”Det er absolut en fjer i hatten, ” udtaler adm.direktør Erik Testmann. ”Vi driver en god og sund forretning, og vi er altid på forkant med udviklingen og leverer de bedste IT-services til vores kunder. At vi får denne rating skyldes derfor også den utroligt flotte indsats vores medarbejdere yder hver dag.”

Contest kan udover de flotte ratings også understrege sin succes i form af guldpartnerskaber med bl.a. Citrix og partnerskaber med Microsoft.

”Vi er blandt de bedste når det kommer til IT-infrastruktur, -sikkerhed, og –drift og –service, ” udtaler bestyrelsesformand Thomas Testmann, ”og det er vigtigt for os at vise vores kunder at vi også er der til at hjælpe dem i morgen.”

 

Læs mere om Contest A/S ved at benytte menuen ovenfor.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: