Contest A/S: Drop julekortene og hjælp Pakistan

Pressemeddelelse, november 2005

IT-virksomheden, Contest A/S, har igen i år valgt at droppe de traditionelle julekort til kunder og andre forretningskontakter, og i stedet valgt at donere pengene til et velgørende formål. I år vil modtageren blive Dansk Røde Kors. Samtidigt opfordrer de resten af det danske erhvervsliv til at følge efter.

”Grunden til tiltaget er at vi i bund og grund syntes at pengene kunne bruges meget bedre andre steder. Så i stedet for at bruge en hulens masse penge på postkort og porto til de traditionelle firmajulehilsner, har vi i stedet valgt at bruge pengene steder hvor der virkeligt er brug for dem – altså velgørende formål. Naturkatastrofen i Pakistan har så i år fået os til at fremskynde det yderligere, og vi opfordrer på det kraftigste resten af erhvervslivet til at følge efter.” udtaler Contest A/S’ administrerende direktør, Erik Testmann.

Det er ikke første gang at denne beslutning er truffet, og de tidligere år, er der da også blevet doneret penge til bl.a. Muskelsvindfonden, Red Barnet, Kræftens Bekæmpelse, Aids-fonden, og Læger uden Grænser.

Contest A/S opfordrer samtidigt resten af branchen til at følge efter, og gøre det samme.
”Mange af de julepostkort der sendes ud, havner alligevel ofte direkte i papirkurv, så ved at bruge pengene på velgørende formål, gavnes faktisk både miljøet, og samtidigt dem der virkeligt har brug for det.” siger marketingchef, Thomas Testmann, der som efternavnet antyder, er søn af Erik Testmann.

 

Læs artiklen i Computer Reseller News – Klik her…

Du kan læse mere om Dansk Røde Kors på nedenstående link:

Dansk Røde Kors

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: