De største grunde til at få hjælp fra en Citrix-konsulent

De største grunde til at få hjælp fra en Citrix-konsulent

De største grunde til at få hjælp fra en Citrix-konsulent

Informationsteknologi er en virkelig stor del af en virksomhed. Faktisk fungerer den som rygraden indenfor mange brancher. Uden den, vil en virksomhed falde fra hinanden og blive løbet over ende. Dette er en af de vigtigste grunde til at virksomheder tildeler en stor del af deres ressourcer til at sikre at de har et pålideligt IT-system på plads, herunder at investere i applikationer og løsninger der er up-to-date, såsom Citrix. Men for at maksimere brugen af sådanne værktøjer, er hjælp fra en Citrix-konsulent nødvendig.

Citrix tilbyder en IT-løsning, der kan spare en organisation for en masse tid og store mængder penge, hvis implementeret korrekt og anvendt. Dette er grunden til at virksomheder over hele verden har anskaffet løsningen. At komme i gang med en Citrix-løsning kan dog være den mest udfordrende del, hvorfor det er tilrådeligt at du hyrer en ekspert på Citrix til at hjælpe dig med processen. Når det så er sagt, kan du nedenfor se nogle af de måder hvorpå en god konsulent fra en velrenommeret IT-virksomhed kan hjælpe med at sikre at din investering maksimeres.

En Citrix-ekspert kan fastslå kompatibilitet

Ovennævnte IT-løsning lyder fantastisk. Men spørgsmålet er: Vil det fungere for din virksomhed? Er det den rigtige løsning at investere i? Hvordan skal det implementeres? For at besvare disse spørgsmål har du brug for nogen der virkelig forstår systemet. Du har brug for nogen der også forstår din virksomheds behov. Med andre ord, du har brug for mere end blot en systemtekniker. Hvad du behøver er en dygtig Citrix-konsulent, der kan fastslå Citrix-kompatibilitet med din virksomhed. Denne ekspert kan også give dig meget nødvendige anbefalinger om opgraderinger og andre systemkrav til en egentlig integration af Citrix.

Virtualisering af arbejdspladsen gennem en Citrix-løsning

De største grunde til at få hjælp fra en Citrix-konsulentUanset om du har en lille eller stor virksomhed, kan Citrix-løsninger give ordentlig støtte til dine virtualiseringsbehov. Med korrekt implementering og virtualisering af din arbejdsplads, bliver din virksomhed mere produktiv og effektiv. Med øget produktivitet og øget effektivitet følger rentabilitet, og succes kommer som et resultat.

En konsulent kan lære dig og dine medarbejdere de meget grundlæggende ting og funktioner i denne løsning. Med hjælp fra en ekspert kan virksomhedens medarbejdere uddannes ordentligt, så de kan klare de meget nødvendige ændringer, virtualisering gennem Citrix har at tilbyde.

Citrix-løsningen kan være et aktiv for din virksomhed. Den bedste måde at få afkast på denne investering er at finde en konsulent der har specialiseret sig i denne løsning for at lære dig og dine medarbejdere Citrix-vejen.

Lær at gøre dit arbejde lettere fra en Citrix-ekspert

En af de bedste funktioner fra Citrix er evnen til at få adgang til din desktop via fjernadgang. Det betyder simpelthen at du ikke længere behøver at være på kontoret foran computeren for at udføre dit arbejde. Du kan faktisk bruge denne funktion til at få adgang til din desktop, selvom du er væk fra dit skrivebord eller endda hvis du er ude af landet. Det er en opgave for konsulenten at hjælpe dig med denne funktion, og lære dig at maksimere dens brug, så du kan udføre dit arbejde uanset hvor du er, og gøre det meget lettere. Når alt kommer til alt, holder forretningsverdenen aldrig pause. Du kan håndtere virksomhedsopgaver fra overalt i verden og møde dine kunders behov på alle tidspunkter. Dette er muligt med en Citrix-løsning.

Så hvad nu hvis dit kontorskrivebordet går i stykker? Stopper du med at arbejde? Arbejdet venter ikke på nogen. Og med Citrix, behøver virksomhedsdriften ikke at blive kompromitteret på grund af teknologiske problemer. Med andre ord kan en Citrix-ekspert tilbyde noget mere end blot, hvordan man arbejder med denne IT-løsning. Snarere kan denne ekspert hjælpe dig med at fokusere på driften og andre kritiske forretningsmæssige krav.

En Citrix-konsulent kan også opsætte sikkerhed

Information er et virkeligt værdifuldt aktiv. Hvad en konsulent kan give, er mere end bare en innovativ og banebrydende teknologi til at forbedre virksomhedens drift. Du får et komplet forretningsstyringsprogram. Det handler dog ikke kun om effektivitet. Endnu vigtigere er at det handler om tilstrækkelig sikkerhed.

For at din virksomhed kan have succes, kræver det effektiv planlægning, især når det kommer til komplekse IT-trusler og -problemer. En ekspert på Citrix ved præcis hvordan et virtuelt miljø fungerer, og hvordan man kan integrere denne løsning til behovene og kravene i din virksomhed.

En Citrix-konsulent kan hjælpe med at implementere netværkssikkerhed

Du kan bruge Citrix til at beskytte dine forretningshemmeligheder. En pålidelig Citrix konsulent forstår hvor vigtig IT-sikkerhed er. Og denne ekspert kan hjælpe med at implementere de rigtige sikkerhedsapplikationer og -løsninger. På denne måde kan du med ro i sindet vide at din virksomhed er beskyttet døgnet rundt.

En Citrix-ekspert kan give svar på de store spørgsmål

Citrix-løsningen er I høj grad afgørende for arbejdspladsens virtualisering, men det er ikke uden udfordringer. Med den rigtige Citrix-tekniker, får du pålidelig support. På denne måde modtager du rettidig assistance.

En anden stor udfordring er at de fleste in-house IT-folk ikke altid kan håndtere hvis deres Citrix-løsning ikke fungerer på den måde de ønsker det. Når du hyrer en ekspert på Citrix kan du forvente nogen, der ikke alene har den viden, men også værktøjerne til at identificere kilden til Citrix-udfordringr og -optimering. På denne måde behøver du ikke at bruge en masse penge og tid på at famle i blinde.

Summa sumarum er at du kan bruge Citrix på den mest effektive måde. Du kan maksimere din investering. En Citrix-løsning kan blive en samlet forretningsløsning, under forudsætning af at du får den bedst mulige hjælp i dens integration, og at det er via hjælp fra en dygtig Citrix-konsulent.

Faml ikke i blinde. Spild ikke mere tid og penge på upålidelige services. Vælg en Citrix-ekspert til opgaven!

 

Contest A/S er Citrix Partner Silver Solution Advisor og SKI Partner, og har stor erfaring med etablering af Citrix-løsninger, med kundeopgaver der har spændt fra helt små løsninger, til større komplicerede etableringer af infrastrukturer, med kunder både fra det offentlige og private. Disse løsninger har også inkluderet forskellige sikkerhedsaspekter, blandt andet med henblik på sikker login og tilgang til Citrix-applikationer. Ønsker du yderligere informationer om Citrix, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Citrix Partner Silver Solution AdvisorCitrix SKI Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: