Contest A/S: Drop julekortene og gør verden til et bedre sted

Pressemeddelelse, november 2007

IT-virksomheden Contest A/S har igen i år valgt ikke at udsende de traditionelle julekort, og har i stedet doneret pengene til velgørende formål.
I år er modtageren HjerneSagen, der har H.K.H. Kronprinsesse Mary som protektor.

Støt miljøet og dem der har brug for det

”Hvert år modtager danske virksomheder bunkevis af, i øvrigt velmenende, julekort, der dog ofte ender med at stå i en klump for så at ryge i papirkurven, ” udtaler adm. direktør Erik Testmann. ”Det synes vi er synd for miljøet, og mener samtidigt at de penge og ressourcer der bruges på julekortene kan bruges meget bedre.”
Contest A/S har derfor igen i år valgt at donere pengene til velgørende formål, i år HjerneSagen, der har H.K.H. Kronprinsesse Mary som protektor.
”Vi mener at HjerneSagen gør et helt utroligt flot arbejde for dem der har behov for det.”

Har Kronprinsesse Mary som protektor

HjerneSagen har H.K.H. Kronprinsesse Mary som protektor og arbejder for at forebygge at mennesker rammes af apopleksi og at sikre bedst mulig behandling, genoptræning og støtte til apopleksiramte og deres pårørende. Dette arbejde styrkes med den bevågenhed H.K.H. Kronprinsesse Mary udviser for apopleksiområdet.

Opfordring til det danske erhvervsliv

Contest A/S har tidligere støttet velgørende organisationer som bl.a. Muskelsvindfonden, Red Barnet, Kræftens Bekæmpelse, Aids-fonden, Læger uden Grænser, Dansk Røde Kors og Dansk Parkinsonforening, og opfordrer resten af erhvervslivet til at følge efter.

”Send en email til dine forretningsforbindelser og ønsk dem god jul på den måde, og doner i stedet de penge du ville have brugt på julekort til at støtte en eller flere velgørende organisationer, ” udtaler Erik Testmann, der samtidigt ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

 

Du kan læse mere om HjerneSagen på nedenstående link:

HjerneSagen

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: