Top-rating af IT-virksomheden Contest

Pressemeddelelse, juni 2008

Den meget succesfulde IT-virksomhed Contest, har igen fået udmærket sine resultater, med en kreditrating på 4,5 stjerner ud af fem mulige fra Experian (herunder RKI og KOB). Det er kun 12% af landets virksomheder der har fået denne rating.

Ifølge Experian er det de virksomheder der hører blandt landets absolutte elite der får denne rating.

Contest er ydermere i de sidste mange år blevet kåret som Børsens Gazelle-kanditat, så dette er blot endnu en fjer i hatten.

”Vi er meget stolte over ratingen, ” udtaler adm. direktør Erik Testmann. ”Vi driver en sund forretning, hvor vi hele tiden forsøger at være på forkant med udviklingen, og samtidigt levere de bedste løsninger til vores kunder. En stor del af æren tilfalder derfor også vores meget dedikerede og dygtige medarbejdere.”

”Det er også et vigtigt signal for os at sende, ” udtaler bestyrelsesformand og marketingchef Thomas Testmann. ”Vi er blandt de absolut bedste indenfor den her branche, og det er vigtigt at vores kunder også ved at vi er der i morgen.”

En yderligere understregning af virksomhedens kompetencer og succes kommer i form af prestigefyldte Guld-partnerskaber med bl.a. Microsoft, Citrix, SonicWALL, mfl.

”Vi sørger for at vores kunders IT kører som det skal, og vi vil være de bedste, både i dag og i morgen, ” udtaler Erik Testmann.

 

Læs mere om Contest A/S ved at benytte menuen ovenfor.

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: