Microsoft Windows Intune: Hvordan kan det hjælpe din virksomhed?

Microsoft Windows Intune: Hvordan kan det hjælpe din virksomhed?

Microsoft Windows Intune: Hvordan kan det hjælpe din virksomhed?

Hvis du vil have din virksomhed til at få mest mulig succes, er du nødt til at bruge de bedst mulige værktøjer. Microsoft Intune er en af de ressourcer du skal bruge, uanset om du driver en lille eller stor virksomhed. Med dette værktøj, er du i stand til at overvåge forskellige computere og alle de opdateringer der sker på disse computere. Softwaren er prismæssigt overkommelig og giver dig basalt set mulighed for at styre computere og smartphones eller andre mobile enheder, som du bruger i din virksomhed, såsom tablets Det vil endda hjælpe dig med at beskytte mod malware.

Hvad kan gøres med Microsoft Windows Intune?

Næsten alt hvad du har brug for at holde styr på er tilgængeligt via Microsoft Windows Intune. Når du benytter denne software, er et af de vigtigste aspekter at beskytte dine computere mod malware. Malware kan nemt ødelægge alt det du har på dine computere. Dette er en alvorlig trussel som du ønsker at undgå, og heldigvis kan du gøre det, hvis du bruger Windows Intune. Beskyttelsen giver dig den stress-fri sikkerhed du har brug for, for alle computere.

Med Microsoft Intune , kan du også holde styr på alle Microsofts opdateringer for hver computer på én gang. Det er vigtigt at holde sig opdateret med alle Microsoft-opdateringer for at fortsætte med let funktionalitet for de forskellige Microsoft-produkter, som du måske kører på computere i din virksomhed. I stedet for manuelt at opdatere hver af dem i løbet af dagen, kan du centralt administrere alle opdateringerne, så hver computer modtager den samme opdatering på samme tid.

Du kan endda bruge denne software til at overvåge eventuelle advarsler der kommer på din computer. Hvis du modtager en umiddelbar trussel, der potentielt kan ødelægge dokumenter og filer du har på computeren, vil Microsoft Intune sende advarsler så du straks bliver gjort opmærksom på situationen, og kan håndtere den på en passende måde. For sikkerheden i din virksomhed er det værd at have, blot for sine overvågningsfunktioner.

Sidst, men bestemt ikke mindst, er funktionen for fjernassistance også noget du vil synes er rart at have. Det er ligegyldigt hvor du befinder dig på et givent tidspunkt, da du kan fjernstyre computere når det er nødvendigt, ved hjælp af denne software.

Hvordan vil Microsoft Windows Intune hjælpe forretningen?

Microsoft Windows Intune er et værktøj du kan bruge til din egen virksomhed. Din virksomhed kan ikke fungere korrekt hvis computere ikke kører problemfrit og er fyldt med malware og andre potentielle trusler. Dette særlige værktøj gør tingene meget lettere for dig, ved at tillade dig at holde Microsoft-opdateringer organiseret for alle computere samt holde alt beskyttet.

Hvordan du styrer dette

At have det perfekte værktøj er én ting, en anden ting er at være i stand til at bruge det. Af denne grund bør du altid få dig en god IT-udbyder, som kan hjælpe dig med dette system. Contest A/S har mange års erfaring og uddannelse i brug, vedligeholdelse og implementering af løsninger baseret på Microsoft Windows Intune.

Kontakt os i dag, for at høre hvordan vi kan hjælpe dig, eller læs mere om Intune her – Microsoft Windows Intune.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Contest A/S er Microsoft Partner, og har du nogen spørgsmål, eller ønsker du yderligere informationer, er du altid meget velkommen til at kontakte os.
Microsoft Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: