IT-driftsaftale – Hvad du skal vide

IT-driftsaftale – Hvad du skal vide

IT-driftsaftale – Hvad du skal vide

En IT-driftsaftale kan give rigtigt mange fordele til virksomheder der ønsker at benytte sig af en god, velrenommeret IT-virksomhed. En ting du altid skal huske er at en IT-driftsaftale ikke nødvendigvis betyder outsourcing. Det betyder blot at IT-virksomheden du har indgået en aftale med, simpelthen vil håndtere hele eller dele af dine IT-relaterede behov.

IT-driftsaftale – fordelene

Hvad er så de mest fremtrædende fordele ved en IT-driftsaftale fra en velrenommeret virksomhed? Lad os tage et kig på dem:

  • Omkostningsreduktion
  • Forbedrede serviceniveauer
  • Større fokus på ledelse og virksomhedens kerneaktiviteter
  • Forbedret brugertilfredshed
  • Strategi-implementering på den bedst mulige måde

En god IT-driftsaftale kan bruges til at undgå alle former for komplikationer, samtidigt med at du benytter dig af services fra en IT-virksomhed. Normalt kan en IT-driftsaftale dække flere kategorier af services såsom almindelig computer-vedligeholdelse og services indenfor systemvedligeholdelse. Disse services omfatter forskellige underkategorier såsom installation af nye software- og hardware-komponenter for at forbedre produktiviteten, fejlfinding og udbedring i forhold til almindelige og mere sjældne IT-relaterede udfordringer, før de bliver reelle problemer, uddannelse af medarbejdere og andre interessenter i organisationen i at implementere og anvende ny teknologi på den mest effektive måde, og så videre. Det omfatter også tjenester, der gør at din IT kører gnidningsfrit og støtter din virksomhed i stedet for at dræne den.
Sagt mere enkelt er en IT-driftsaftale din samlede løsning til implementering og support af alle typer af IT-relaterede teknologier, såvel som at få den bedste hjælp i forhold til reparation og vedligeholdelse af disse.

En velrenommeret udbyder af IT-vedligeholdelse og -support, er en, der har ressourcer til fejlfinding af virksomhedens specifikke udfordringer med det samme. Når du vælger at benytte dig af en IT-driftsaftale, skal du sørge for at de besidder de nødvendige kvalifikationer og viden. Du bør vælge en virksomhed, der samarbejder med velrenommerede softwarevirksomheder, for at sikre at du får de bedst mulige løsninger.

En anden vigtig faktor at huske på, når du laver en IT-driftsaftale er deres ’kundekreds.’ Hvis de har en fortid med at på tilfredsstillende vis at servicere virksomheder med tilsvarende IT-behov som jeres, er det en pil opad i forhold til deres troværdighed. Et andet element du skal holde øje med, er de kvalifikationer og ekspertise deres partnere og medarbejdere har.

Den rigtige IT-driftsaftale har alt, der kan hjælpe dig med at optimere din produktivitet. Der skal være en hårfin balance i en IT-driftsaftale mellem aktiviteter, der skal udføres på krav-basis, og andre, der skal udføres på proaktiv basis. En effektiv aftale i forhold til IT-services gør dig i stand til at nå alle dine mål med selvsikkerhed.

En IT-driftsaftale skal skrues sammen så den passer til netop dine behov

Contest A/S hjælper virksomheder og organisationer af alle størrelser med deres IT, og en IT-driftsaftale skrues sammen så den passer til netop dine behov, hvad enten du har egne IT-folk og ønsker assistance, eller du ønsker at vi står for al din IT.

Kontakt os med det samme, for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: