Contest støtter SIND

Pressemeddelelse, december 2011

IT-virksomheden Contest A/S dropper igen i år at sende julekort ud, og donerer i stedet pengene til velgørende formål. Denne gang er det landsforeningen SIND, med protektor Kronprinsesse Mary, der modtager donationen.

Mærkesag

”Det her er en mærkesag for os, ” udtaler arbejdende bestyrelsesformand i Contest, Thomas Testmann. ”Det med at droppe julekortene og så donere pengene til velgørende formål i stedet, er noget vi har gjort i rigtigt mange år, også før begreber som Corporate Social Responsibility blev moderne.”
Contest A/S, der tilbyder IT-services indenfor bl.a. IT-infrastruktur og –sikkerhed, har efterhånden doneret rigtigt mange penge til velgørende formål gennem tiden.

”Hvert år bliver der brugt utroligt mange penge og energi på at sende julekort ud, for ikke at tale om papirspild, ” udtaler adm. direktør i Contest A/S, Erik Testmann. ”Forestil dig at vi alle sammen brugte de ressourcer på folk og aktiviteter der virkeligt har brug for den støtte de kan få.”

SIND – med Kronprinsesse Mary som protektor

Årets modtager af Contests donation er Landsforeningen SIND, der arbejder for at skabe forståelse og tolerance for sindslidende og deres pårørende, derunder trivsel, forebyggelse og helbredelse.
SIND har desuden Kronprinsesse Mary som protektor.

”Vi synes at SIND gør et utroligt flot og vigtigt stykke arbejde, og det vil vi gerne støtte op om, ” udtaler Thomas Testmann.

Tidligere modtagere af Contests årlige juledonation inkluderer bl.a. Kræftens Bekæmpelse, AIDS-fondet, Muskelsvindfonden, Red Barnet, Læger Uden Grænser, Dansk Parkinsonforening, Hjernesagen, Hjerteforeningen, Dansk Røde Kors, og Dansk Flygtningehjælp.

Opfordrer alle til at være med

”Det er alle tiders at vi gennem de senere år har kunne se at andre virksomheder har fulgt vores eksempel, det sætter vi stort pris på og opfordrer samtidigt alle andre at følge trop, ” udtaler Thomas Testmann.
”Det her er vores måde som succesfuld virksomhed at hjælpe med at gøre verden til et endnu bedre sted, ” tilslutter Erik Testmann.

Contest A/S ønsker samtidigt alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

 

Du kan læse mere om SIND på nedenstående link:

SIND

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: