Contest igen kåret til Børsen Vækstvirksomhed

Pressemeddelelse, oktober 2008

Den meget succesfulde IT-virksomhed Contest A/S, er igen i år blevet kåret til Børsen Vækstvirksomhed (tidligere kaldt Børsen Gazelle-kandidat).

Contest har gennem årene høstet den ene anerkendelse efter den anden. Flere år i træk er virksomheden blevet kåret til Børsen Vækstvirksomhed og senest i juni måned i år, fik virksomheden også 4,5 stjerner i kreditrating fra Experian. Dette er den højeste rating en virksomhed af Contest’s type kan få, og en rating som kun 12% af landets virksomheder har modtaget.

For at blive kåret til Børsen Vækstvirksomhed, er der nogle helt særlige krav til vækst samt positive resultater, gennem en række år, hvilket Contest har levet op til.
Det er kun omkring 1% af det samlede danske erhvervsliv der modtager denne titel.

”Vi er meget stolte over anerkendelsen, ” udtaler adm. direktør Erik Testmann. ”Det er igen en understregning af at vi er en af de bedste IT-virksomheder her i landet, og altid er på forkant med udviklingen.”

”Vi driver en sund forretning, ” udtaler marketingchef og bestyrelsesformand, Thomas Testmann. ”Vi leverer landets bedste IT-services, og det afspejler sig i vores resultater, som ikke mindst skyldes en kæmpe indsats fra vores meget dygtige og dedikerede medarbejdere.”

Contest’s succes understreges også af de meget prestigefyldte guldpartnerskaber med bl.a. Microsoft, Citrix, SonicWALL, m.fl.

”Vi sørger for at vores kunders IT kører optimalt, og vi har evnerne og viljen til at være landets bedste IT-virksomhed, både i dag og i morgen, ” udtaler Erik Testmann.

 

Læs mere om Contest A/S ved at benytte menuen ovenfor.

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: