Contest A/S fylder 20 år

Pressemeddelelse, maj 2012:

Den succesfulde IT-virksomhed, Contest A/S, fylder 20 år d. 1. juni. Det betyder at det er en af de gamle og solide virksomheder indenfor IT-branchen. Men festen stopper ikke her…

Pionerer

Efter længere tids ønske om at starte egen virksomhed, stiftede adm. direktør Erik Testmann, umiddelbart efter sin 40 års fødselsdag i 1992, den succesfulde IT-virksomhed, Contest A/S.
”Dengang havde vi en håndfuld kunder, herunder nogle store offentlige,” udtaler Erik Testmann, der stadig er adm. direktør i Contest og en af de første pionerer indenfor IT-branchen.
Oprindeligt var en af Contest A/S’ hovedopgaver at yde IT-konsulentbistand til den offentlige sektor, men udviklingen i virksomheden gjorde hurtigt at virksomheden i dag servicerer en lang række brancher på mange forskellige måder, herunder medicinalbranchen, advokatbranchen, det offentlige, og en lang rækker andre brancher.

En stærk og solid virksomhed

”Vores grundfilosofi har altid været at have et stærkt personligt forhold til vores kunder, og levere den bedst tænkelige service, ” udtaler Erik Testmann.
Den strategi har båret frugt, og i dag har Contest A/S stadig kunder som har været med fra de første år. Virksomheden kan desuden bryste sig af at være kåret til Børsen Vækstvirksomhed flere år i træk, og har i de seneste mange år ydermere haft de højeste ratings en virksomhed kan få fra bl.a. Experian.

”En af de måder vi sikrer os at vi er de bedste til det vi laver, er at have solide partnerskaber med vores producenter, herunder eksempelvis Citrix, hvor vi er guldpartner, samt Microsoft, ” udtaler bestyrelsesformand i Contest, Thomas Testmann.

Festen fortsætter

”Vi bliver ved med at bygge på vores succes, ” udtaler Erik og Thomas Testmann samstemmende. ”Vi er blandt de bedste i IT-branchen, og vi har også tænkt os at være der i morgen til at servicere vores kunder.”

 

Læs mere om Contest A/S ved at benytte menuen ovenfor.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: