Egenskaberne ved Dell SonicWALL firewalls – Et overblik

Egenskaberne ved Dell SonicWALL firewalls – Et overblik

Egenskaberne ved Dell SonicWALL firewalls – Et overblik

Et af de førende produkter indenfor firewalls, SonicWALL, som Contest forhandler og servicerer kommer i flere forskellige modeller, så vi giver her et overblik over mulighederne:

Hvis du har brug for pålidelig beskyttelse af din IT, giver Dell SonicWALL Next-Generation Firewalls alt hvad du har brug for i forhold til online sikkerhed. Hvad der adskiller SonicWALL firewalls fra andre, ligger i deres evne til grundigt at scanne dybden, i modsætning til mange andre lignende produkter.

En SonicWALL firewall indeholder en effektiv applikationsscanner, som giver dig mulighed for at have kontrol over de programmer du bruger på ethvert tidspunkt. Firewallen sikrer også at applikationen ikke bruger mere båndbredde end den optimale mængde til dit system.

Mange computer-brugere er bekymrede for trusler og vira, og SonicWALL firewall fanger praktisk talt alt, før det har mulighed for at nå dit system. Alle protokoller bliver grundigt scannet uden at dette påvirker din netværkshastighed.

Dell SonicWALL firewalls omfatter også VPN-beskyttelse for både computer-brugere og mobile brugere, uanset operativsystem. Alle Dell SonicWALL-enheder kan styres nemt med Global Management System. Kun én konsol kan styre tusindvis af konfigurationer fra ét sted.

Din netværksplatform får også et løft med de mange nemme metoder til at tilpasse indlogningsfunktioner og gæstekonti. Din trådløse forbindelse er også beskyttet med Dell SonicWALL Clean Wireless-teknologien.

SonicWALL firewall-modeller

Firewallen kommer i mange forskellige former, som passer til enhver form for bruger eller virksomhed. SuperMassive-serien er målrettet store virksomheder med tusindvis af ansatte, der har brug for systemsikkerhed og virusbeskyttelse. E-Class NSA-serien henvender sig til større virksomheder, mens NSA-serien er det perfekte værktøj til mellemstore virksomheder, lokalkontorer og skoler. Så er der TZ serien som er en firewall designet til at beskytte både computere og mobile enheder, herunder tablets, på mindre kontorer og hjemmearbejdspladser.

WXA-serien fokuserer på optimering af netværksinfrastrukturen, øget netværkshastighed og på at stoppe latente applikationer fra at bruge båndbredde. Denne serie er ideel til en mindre kontorvirksomhed, evt. med afdelinger forskellige steder. Endeligt giver Clean Wireless-produkterne hidtil uset trådløs sikkerhed kombineret med netværkskapaciteter der er lette at administrere.

SonicWALL firewalls leverer en fantastisk præstation i ethvert givent miljø. Med et væld af muligheder og tilpasningsfunktioner, er disse firewalls den ideelle løsning for netværk af enhver art. Det er ligegyldigt om du har brug for beskyttelse af et stort netværk eller et lille, SonicWALL firewall har alt hvad du behøver for at holde dit system sikkert og sundt.

 

Contest A/S er SonicWALL-partner og har mange års erfaring og uddannelse indenfor produkterne. Vil du gerne lære mere om SonicWALL, så kontakt os med det samme, så vi kan hjælpe dig videre.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: