Contest A/S: Drop de julekort og gør verden til et bedre sted

Pressemeddelelse, november 2006

IT-virksomheden Contest A/S har igen i år valgt at droppe de traditionelle julekort til kunder og andre forretningskontakter, og i stedet valgt at donere pengene til et velgørende formål. I år vil modtageren blive Dansk Parkinsonforening, der har Hendes Højhed Prinsesse Alexandra som protektor. Samtidigt opfordrer de resten af det danske erhvervsliv til at følge efter.

”Hvert år modtager virksomheder bunker af julekort der ofte havner direkte i papirkurven. Det er ikke særligt miljøvenligt og derudover kunne de ressourcer og penge der går til kortene bruges meget bedre,” udtaler administrerende direktør i Contest A/S, Erik Testmann.
”Vi opfordrer det danske erhvervsliv til det her hvert år. Ønsk god jul ved at sende en email og brug i stedet pengene der hvor der er brug for det – altså velgørende formål.”

”I år har vi valgt at donere pengene til Dansk Parkinsonforening, da vi mener at de gør et beundringsværdigt stykke arbejde for nogle mennesker der har brug for det,” udtaler administrerende direktør Erik Testmann.

Det er ikke første gang at denne beslutning er truffet, og de tidligere år, er der da også blevet doneret penge til bl.a. Muskelsvindfonden, Red Barnet, Kræftens Bekæmpelse, Aids-fonden, Læger uden Grænser og Dansk Røde Kors.

”At være en succesfuld virksomhed forpligter. Vi har et ansvar for at gøre denne verden til et endnu bedre sted at være, og det her én mulighed for det,” udtaler Erik Testmann.

 

Du kan læse mere om Dansk Parkinsonforening på nedenstående link:

Dansk Parkinsonforening

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: