Contest A/S bliver Microsoft Gold Certified Partner

Pressemeddelelse, juni 2006

IT-virksomheden Contest A/S er blevet Microsoft Gold Certified Partner.
Contest har altid været Microsoft-partner og ser det nye udvidede partnerskab som endnu en fjer i hatten.
”Vi har altid været meget seriøse med vores partnerskaber, det være sig Citrix, HP, Secure Computing, hvor vi i øvrigt også er guld-partner, og også Microsoft,” udtaler adm. direktør Erik Testmann.

For kort tid siden styrkede Contest sit partnerskab med Citrix ved også at certificere sig på samt tilbyde Citrix Access Essentials-produktet, og for nyligt udvidede virksomheden også sit guld-partnerskab med SonicWALL til også at indbefatte MSSP (Managed Security Services Partner).

”De seneste udvidelser af vores partnerskaber med de ledende producenter, inklusiv vores nye Microsoft guld-partnerskab, er med til understrege vores dedikation og seriøsitet med de produkter og løsninger vi leverer,” siger Erik Testmann.

Contest A/S er både Microsoft Gold Certified Partner, Microsoft Business Solutions Partner og Microsoft Small Business Specialist.
De forskellige Microsoft-partnerskaber betyder at Contest har et specialiseret team af medarbejdere med kompetencer indenfor bl.a. avancerede infrastrukturløsninger, C5, C5 Light, XAL, Active Directory, licens-leveringer, storage- og server-løsninger, samt opbygning af netværk og systemer.

Microsoft beskriver guld-partnerskabet således: ”Gold Certified Partners udgør topniveauet i Microsoft Partner Program. Gold Certified Partnere er uafhængige virksomheder der, har engagement i og ekspertise inden for en eller flere Microsoft Kompetencer. Disse partnere kan tilføre jeres projekt en bred erfaring opnået gennem års erfaring fra lignende projekter. De beskæftiger altid Microsoft certificerede konsulenter og de har adgang til professional support fra Microsoft, når de har behov for det.”

”Kort sagt er udviklingen i virksomheden med til at understrege at vi vil være den bedste IT-leverandør i dag, og også i morgen,” udtaler adm. direktør Erik Testmann.

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: