Contest A/S bliver igen Børsen Gazelle-kandidat

Pressemeddelelse, september 2006

IT-virksomheden Contest A/S er igen i år blevet kåret af Børsen som Gazelle-kandidat.

Dagbladet Børsen nominerer hvert år en række danske virksomheder til titlen som årets Gazelle-virksomhed.
Gazeller er virksomheder der ifølge definitioner fra Børsen lever op til nogle bestemte krav mht. bl.a. omsætning, resultat og vækst.

Contest er flere år i træk blevet nomineret, hvilket Adm. direktør Erik Testmann betragter som en stor cadeau: ”Vi har i forvejen en AAA-kreditrating fra D&B, hvilket er den højeste man kan få, og har flere år i træk været Børsen Gazelle-kandidat, så det er vi meget stolte over. Vi gør meget ud af at drive en sund forretning så vi også er der i morgen for vores kunder.”

At Contest A/S fortsat ønsker at være en af de bedste IT-virksomheder i landet understreges også af den solide uddannelse, erfaring, samt partnerskaber som virksomheden har og konstant opbygger.
Senest blev Contest Microsoft Gold Certified Partner, og det kommer oven i partnerskaber med bl.a. Citrix, SonicWALL, HP, Secure Computing, Symantec og McAfee.

”Der er ingen planer om den meget positive udvikling skal stoppe her. Vi vil fortsat styrke vores virksomhed, så vi er den bedste IT-virksomhed både i dag og i morgen,” udtaler Adm. direktør Erik Testmann.

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: