Citrix-guld til Contest

Pressemeddelelse, marts 2007

IT-virksomheden Contest A/S, der leverer løsninger til kunder indenfor både det offentlige og private, styrker sit partnerskab med Citrix yderligere, og bliver Citrix Solution Advisor Gold.

Contest er i forvejen Citrix SKI Partner og blev i sommer også Microsoft Gold Certified Partner.

Der er i dag fire Citrix Guldpartnere i Danmark, heriblandt Contest, hvilket betyder at virksomheden er blandt den absolutte elite – også når det kommer til Citrix-løsninger.

”Det er endnu en understregning af at vi fortsat ønsker at være den bedste IT-virksomhed i Danmark”, udtaler adm. direktør Erik Testmann.
”Vi er i flere år i træk blevet kåret til Børsen Gazelle-kandidat, er Microsoft guldpartner og blev for få måneder siden Citrix SKI-partner.”

Contest A/S er udover ovenstående også den eneste SonicWALL guld- og MSSP-partner i landet, og er desuden bl.a. Secure Computing Gold Partner, Symantec Gold Partner, HP partner og McAfee partner.

Alle disse partnerskaber stiller store krav til certificeringer og kompetencer og Contest råder også over nogle af de bedste folk i branchen:
”Grunden til at vi har opnået disse partnerskaber er bl.a. at vi har nogle af de absolut bedste folk i branchen, sammenholdt med god købmandskab, ” udtaler Erik Testmann. ”Det hænger også sammen med vores filosofi om at vi vil være de bedste til de løsninger vi leverer, og der er som tidligere nævnt ingen planer om at festen stopper her. Vi vil være den bedste IT-virksomhed både i dag og i morgen.”

For at læse mere om Citrix, klik her – Citrix.

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: