Ny top-rating af Contest A/S

Pressemeddelelse, februar 2012

IT-virksomheden, Contest A/S, kan endnu engang bryste sig af at have fået en top-rating fra Experian, på 4,5 stjerner ud af fem mulige. Det er praktisk talt den højeste rating en virksomhed af denne type kan få, og som kun et fåtal har opnået.

Den succesfulde IT-virksomhed, Contest A/S, der tilbyder IT-services, kan endnu engang bryste sig af en anerkendelse for at drive en god forretning. Contest har endnu engang fået den højeste kreditrating som en virksomhed af denne type kan opnå, og det er kun landets absolutte elite der får 4,5 stjerner ud af fem i kreditvurdering fra Experian.

Contest A/S har i mange år høstet denne form for anerkendelser, herunder som Børsen Vækstvirksomhed, AAA-rating fra Dun&Bradstreet, samt også tidligere år toprating fra Experian.

”Det er absolut en fjer i hatten, ” udtaler adm.direktør Erik Testmann. ”Vi driver en god og sund forretning, og vi er altid på forkant med udviklingen og leverer de bedste IT-services til vores kunder. At vi får denne rating skyldes derfor også den utroligt flotte indsats vores medarbejdere yder hver dag.”

Contest kan udover de flotte ratings også understrege sin succes i form af guldpartnerskaber med bl.a. Citrix og partnerskaber med Microsoft.

”Vi er blandt de bedste når det kommer til IT-infrastruktur, -sikkerhed, og –drift og –service, ” udtaler bestyrelsesformand Thomas Testmann, ”og det er vigtigt for os at vise vores kunder at vi også er der til at hjælpe dem i morgen.”

 

Læs mere om Contest A/S ved at benytte menuen ovenfor.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: