Flere top-ratings af Contest

Pressemeddelelse, december 2009

Den meget succesfulde IT-virksomhed Contest A/S, har endnu engang fået udmærket sine resultater med en AAA-rating efter Soliditets kreditrating (Soliditet A/S er i samme gruppe som Dun & Bradstreet Danmark A/S). Det er den højeste rating en virksomhed kan få, og som kun 3,8% af landets virksomheder har opnået.

Contest har tidligere modtaget top-ratings også fra Experian, og er flere år i træk blevet kåret som Børsen Vækstvirksomhed, så dette er blot endnu en fjer i hatten.

Soliditet skriver således om udmærkelsen:
” Det er faktisk kun 3,8% af de regnskabspligtige selskaber i Danmark, der er kommet igennem nåleøjet i år. AAA® ratingen gives til virksomheder med en meget solid økonomi og særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser, så man kan virkelig være stolt, hvis ens virksomhed er blevet kåret.”

”Vi er meget stolte over udmærkelsen, ” udtaler adm. direktør Erik Testmann. ”Vi driver en sund og god forretning og er altid på forkant med udviklingen. Dette skyldes i meget høj grad også vores utroligt dedikerede og dygtige medarbejdere.”

”Det er også et vigtigt signal for os at sende, ” udtaler direktør og bestyrelsesformand Thomas Testmann. ”Vi er blandt de absolut bedste indenfor den her branche og det er vigtigt for vores kunder at vide at vi også er der for dem i morgen.”

Til yderligere underbygning af virksomhedens kompetencer og succes kommer guldpartnerskaber med bl.a. Microsoft, Citrix, SonicWALL, m.fl.

”Vi sørger for at vores kunders IT kører optimalt, og vi har evnerne og viljen til at være landets bedste IT-virksomhed både i dag og i morgen, ” udtaler Erik Testmann.

 

Læs mere om Contest A/S ved at benytte menuen ovenfor.

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: