Contest støtter Kræftens Bekæmpelse

Pressemeddelelse, december 2009

Den meget succesfulde IT-virksomhed Contest A/S der igennem mange år har droppet julekortene og i stedet doneret pengene til velgørende formål, opfordrer endnu engang resten af erhvervslivet til at følge efter.

Contest, der leverer IT-løsninger inden for drift og service, infrastruktur og sikkerhed, har i mange år droppet de traditionelle julekort og i stedet doneret beløb til velgørende formål. Hvor mange penge der nøjagtigt er doneret fortæller virksomheden ikke, men afslører at det er blevet til rigtigt, rigtigt mange penge til bl.a. Muskelsvindfonden, Red Barnet, Kræftens Bekæmpelse, Aids-fonden, Læger uden Grænser, Dansk Røde Kors, Dansk Parkinsonforening, HjerneSagen og Hjerteforeningen.

Idealistiske årsager

”Tanken er sympatisk, men vi synes i bund og grund at det er spild af ressourcer og papir at sende julekort ud, der i bedste fald står på en hylde i en uge, før de puttes i skraldespanden, ” udtaler direktør og bestyrelsesformand Thomas Testmann. ”De penge og ressourcer kan bruges meget bedre, og det er derfor vi gør som vi gør.”

Flere og flere virksomheder har fulgt Contests eksempel og virksomheden bliver da også med jævne mellemrum ringet op af andre virksomheder der ønsker at gøre noget lignende, og har brug for lidt inspiration.
”Vi har gjort det her igennem mange år og gør det af idealistiske årsager, ” udtaler adm. direktør Erik Testmann. ”Det er vores måde, som succesfuld virksomhed at hjælpe til med at gøre verden til et endnu bedre sted, og vi vil som altid opfordre resten af erhvervslivet til at følge efter.”

Årets modtager

Årets modtager er Kræftens Bekæmpelse.
”Vi vil gerne være med til at gøre verden til et endnu bedre sted at være, og det her er en af de måder vi bidrager på, ” udtaler Erik Testmann. ”Vi mener at Kræftens Bekæmpelse gør et utroligt flot stykke arbejde for nogle mennesker der har brug for det, og det vil vi gerne støtte op om. Drop julekortene og giv i stedet pengene til nogen der har brug for det.”

Contest A/S ønsker samtidigt alle en rigtig god jul og godt nytår.

 

Du kan læse mere om Kræftens Bekæmpelse på nedenstående link:

Kræftens Bekæmpelse

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: