Server virtualisering

Nogle af fordelene med server virtualisering fra Contest

Server virtualisering

Server virtualisering eksperter

  • Let adgang til informationer og applikationer
  • Adgang hvor som helst og når som helst
  • Sikker fjernadgang til virksomhedens systemer
  • Højere produktivitet og serviceniveau
  • Større fleksibilitet
  • Besparelser
  • Løsninger med bl.a. Microsoft og Citrix 

Vil du gerne opnå alle fordelene ved server virtualisering? Så er du kommet til det rigtige sted…

Server virtualisering – fordelene og hvordan du kommer i gang

Server virtualisering gør din organisation i stand til at køre flere virtuelle servere på en enkelt fysisk server, hvilket hjælper dig til at konsolidere din IT-infrastruktur og reducere omkostninger og strømforbrug.

Traditionelt har en enkelt fysisk server haft en enkelt software server kørende. På den måde havde du en separat fysisk server til hver service.
Der er dog en række ulemper ved denne tilgang, hvis du har flere servere. I takt med at antallet af servere stiger, stiger behovet for vedligehold og styring også. Fysiske servere genererer en hel del varme og det er omkostningstungt at holde dem kølige og kørende. En anden udfordring med et stort antal fysiske servere er plads – jo flere fysiske servere du har, jo mere plads optager de. Derudover bruger de også mere strøm.

Server virtualisering gør det muligt at bruge en enkelt fysisk server til at håndtere flere virtuelle servere. Virtuelle servere fungerer på samme måde som traditionelle servere, bortset fra at de ikke kræver tilsvarende fysisk hardware. Det gør din IT-infrastruktur betydeligt mere smidig og fleksibel.

Flere og flere organisationer, både store og små, har taget server virtualisering til sig sammen med de fordele det giver. Server virtualisering gør din organisation i stand til at reducere omkostninger på vedligeholdelse og styring af servere. Derudover kan du strømline din IT-infrastruktur, og lave redundante servere for missionkritiske services.
Derudover kan du nemt oprette og nedlægge servere til eksempelvis testformål.

Med server virtualisering opnår du altså en betydelig mere smidig IT-infrastruktur, samt gør administration og styring lettere, samtidigt med at du reducerer strømforbrug og varmeudslip.

Contest A/S har stor erfaring og uddannelse indenfor IT virtualisering og streaming, og vil helt sikkert også kunne hjælpe din virksomhed.

Server virtualisering

Contest A/S tilbyder server virtualisering med bl.a. CitrixMicrosoft Hyper-V og Microsoft Windows Azure.

Læs mere om de virtualiseringsløsninger Contest tilbyder, klik her – Virtualisering og streaming

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: