Kaspersky Hosted Email Security

Nogle af fordelene med en hosted Kaspersky løsning fra Contest

Kaspersky Hosted Email Security

Kaspersky Hosted Email Security eksperter

 • Hosted email-sikkerhed
 • Effektiv beskyttelse af dine systemer mod bl.a. virus og spam
 • Forebyg trusler
 • Beskyt din organisations informationer
 • Nem administration af din virksomheds IT-sikkerhed
 • Forebyg trusler  

Hosted email-sikkerhed med Kaspersky Hosted Email Security

Vil du gerne have en hosted løsning der beskytter dine systemer mod email-overførte trusler som vira, spam, hacker- og phishing-angreb? Så læs videre her…

I takt med at din organisation bliver mere og mere afhængig af email, udvikler cyberkriminelle mere avancerede programmer til at bryde ind i virksomheders netværk. Samtidig påvirker spam medarbejdere mere og mere, spilder deres tid og gør netværk sårbare over for phishing-angreb.

Kaspersky Hosted Email Security er et integreret system, der er baseret på et ensartet sæt af sublime anti-malware og andre kerneteknologier, der er udviklet til sikker email-trafik og beskyttelse mod alle nuværende og fremtidige email-overførte trusler – vira, spam, hacker- og phishing-angreb – før de når dit netværk.

Med en hosted model, der er nem at administrere og til en fast pris får du med Kaspersky Hosted Email Security en beskyttelse, der er næsten umulig at trænge igennem, hvilket giver et højere serviceniveau og lavere omkostninger.

Kaspersky Hosted Email Security tages i brug ved blot at tilpasse registreringer på din DNS-server. Det tager kun få minutter at aktivere Kaspersky Hosted Email Security.
Kaspersky Labs eksperter overvåger tjenesten døgnet rundt og sørger for al vedligeholdelse og opdatere, så du kan koncentrere dig om andre opgaver.

Kaspersky Hosted Email Security anvender den nyeste sikkerhedsteknologi fra Kaspersky Lab til at overvåge og beskytte din digitale trafik.

Kaspersky Hosted Email Security – Et overblik

 • Kaspersky Anti-Spam
  Kaspersky Anti-Spam giver en proaktiv beskyttelse ved at kombinere alle kendte, formelle metoder til afsløring af spam med heuristisk analyse til at finde nøglefraser og sammenligne afsendere af meddelelser med negativ- og positivlister, i realtid.
 • Kaspersky Anti-Virus
  Opdateringer til antivirusdatabaserne udrulles til Kaspersky Hosted Security Services så snart de frigives. Særlige opdateringer udsendes, når der registreres nye skadelige programmer. Præscanning og BitHunt sikrer effektiv beskyttelse før opdateringer frigives, og registrerer op til 100 % af alle emailoverførte skadelige programmer.
 • Kaspersky BitHunt
  Denne proaktive teknologi er udelukkende udviklet til at tackle emailspecifikke trusler. Den gør brug af et lukket system, hvor der hverken er adgang for brugere eller cyberkriminelle og sikrer at virusskrivere ikke kan teste om deres seneste mailware kan registreres af BitHunt. Alle registrerede trusler tilføjes det integrerede heuristiske analyseværktøj og øvrige beskyttelsessystemer mod trusler der anvendes i Kaspersky Hosted Email Security.
 • Email uden afbrydelser
  Hvis emailinfrastrukturen skulle være ude af stand til at acceptere emails, tilbyder Kaspersky Hosted Security Services midlertidig lagring, indtil din server er oppe at køre igen. Lagrede emails kan blive vist via en sikkert netportal og bliver leveret så snart dit system er online igen.

For et overblik over Kaspersky, klik her – Kaspersky.

 

Contest A/S er Kaspersky Certified Partner, og har du nogen spørgsmål, eller ønsker du yderligere informationer, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Kaspersky Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Andre sikkerhedsprodukter der måske kan være interessant for dig: Microsoft Windows IntuneCitrix Access GatewayCitrix Password ManagerKasperskyNordic Backup, BoxcryptorSophos SafeGuard Enterprise, SafeNet SafeWordSMS PasscodeSonicWALLSophos Endpoint Security and Data ProtectionSymantec Backup Exec.

 

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).