IT-konsulent – Find den rigtige

Nogle af fordelene med en IT-konsulent fra Contest

IT-konsulent - Eksperter i IT-service

IT-konsulent – Eksperter i IT-service

  • Få IT-services der passer til netop dine behov
  • IT-løsninger der passer til din organisation
  • Frigør og brug dine ressourcer rigtigt
  • Omfattende uddannelse og erfaring at trække på 

Vil du gerne have assistance med din IT-drift eller ønsker du helt at outsource den? Så er du kommet til det rette sted…

IT-konsulent

Flere og flere virksomheder finder ud af at det simpelthen er lettere, og mere kosteffektivt, at få en IT-konsulent til at hjælpe med driften og styringen af deres IT.
At vedligeholde din virksomheds IT kan kræve mange ressourcer og penge, specielt hvis din virksomhed skal køre en hel IT-afdeling. Her kommer nemlig også omkostninger som løn, feriepenge, sygedage, etc.
Med den rigtige IT-konsulent fra Contest A/S, behøver du ikke tænke på dette.

Få dine opgaver løst på den bedst tænktelige måde med den rigtige IT-konsulent

Ved at bruge en specialiseret IT-konsulent fra Contest, kan du sænke dine udgifter til IT, samtidigt med at du får specialister der er professionelt trænet til at håndtere eller blot assistere med din virksomheds IT-drift.

En dygtig IT-konsulent (eller flere) fra Contest vil kigge på dit nuværende IT-miljø, assistere der hvor du har brug for det, og kigge på hvordan din IT kan optimeres, både med henblik på driften samt sikkerheden.

En IT-konsulent fra Contest er specielt trænet og uddannet til denne slags opgaver, og har mange års erfaring. Det er deres arbejde, og de udfører det til dagligt, hvilket giver dig den professionelle service du har brug for.

En dygtig IT-konsulent fra Contest er en fantastisk ide, hvis du er træt af hovedpinen ved at skulle drive din virksomheds IT, eller blot ønsker assistance. På den måde kan du frigøre ressourcer og gøre din virksomhed mere konkurrencedygtig.

Drift- og serviceaftaler skræddersyes så de passer til netop din virksomheds behov, og kan administreres både ude hos jer, og i flere tilfælde også i et vist omfang via vores egen lokation, således at vi kan løse udfordringerne med det samme.

Derudover er vi meget fleksible, og kan i de fleste tilfælde rykke ud til jer med kort varsel, hvis der skulle være behov for det, således at jeres udfordringer bliver løst hurtigt.

Contest A/S leverer IT-drift og IT-service til en lang række af landets offentlige og private virksomheder, og vil helt sikkert også kunne hjælpe din virksomhed.

Vores IT-konsulenter har en meget omfattende uddannelse og erfaring, og er i stand til at se alle aspekter i forbindelse med IT-projekter, og kan derfor indregne både de driftsmæssige, sikkerhedsmæssige, og forretningsmæssige aspekter, hvilket sikrer at du får den optimale løsning, der tilfredsstiller de eksakte behov.

 

Tilbage til oversigten over de services vi tilbyder, klik her – IT-services

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Se evt. også Microsoft konsulent, Microsoft konsulenter, IT-konsulenter.