VDI – Virtual Desktop Infrastructure

Nogle af fordelene med en VDI-løsning fra Contest

VDI - Virtual Desktop Infrastructure

Eksperter i VDI – Virtual Desktop Infrastructure

  • Få virtuelle desktops til dine brugere
  • Nem central administration af alle virtuelle desktops
  • Let adgang til informationer og applikationer
  • Adgang hvor som helst og når som helst
  • Højere produktivitet og serviceniveau
  • Store besparelser og større fleksibilitet
  • Frigør ressourcer
  • Løsninger baseret på bl.a. Citrix 

Vil du gerne opnå alle fordelene ved VDI og virtuelle desktops? Så er du kommet til det rigtige sted…

Hvad er VDI – Virtual Desktop Infrastructure?

VDI eller Virtual Desktop Infrastructure gør det muligt for dine brugere at få leveret en virtuel desktop, der faktisk ligger på en server i dit datacenter. Dine brugere vil altså få leveret en Windows med applikationer og alt det de er vant til, blot ligger den på din server i stedet for ude hos din enkelte bruger. Det betyder også at dine virtuelle desktops kan tilgås fra stort set hvilken som helst type enhed.
Det er en stærk form for desktop-virtualisering da den muliggør fuldt personliggjorte desktops til hver bruger med al sikkerheden og enkeltheden ved centraliseret styring.

VDI – hvordan hjælper det dig?

Med traditionelle desktops vil du skulle installere operativsystem, applikationer, etc. på en bestem maskine hos den enkelte bruger. Det betyder også at skal du udrulle opdateringer, herunder til operativsystem, applikationer og sikkerhed, skal du have fat i den enkelte maskine.
VDI og desktop virtualisering erstatter den traditionelle tilgang med et mere fleksibelt design, der gør ændringer og opdateringer betydeligt lettere. På den måde kan du udskifte eller forny en del uden at det har indflydelse på de andre dele. Det betyder at enheder, operativsystemer, applikationer og brugeropsætninger alle er afskærmet for hinanden. Disse dele kan med VDI/Virtual Desktop Infrastructure styres individuelt og centralt, hvilket fjerner redundant data, arbejdsbyrder, og styringsprocesser. Med VDI kan du sammensætte desktops dynamisk, baseret på forretningsroller, og levere disse ressourcer på den måde der bedst matcher dine brugeres individuelle behov.

VDI/Virtual Desktop Infrastructure – Den løsning der er bedst til dig

Contest leverer VDI/Virtual Desktop Infrastructure-løsninger på basis af produkter fra Citrix.
Citrix giver en komplet punkt-til-punkt leveringsløsning, og giver en overlegen og mere brugervenlig oplevelse. Det er den hurtigste måde at provisionere, styre og levere desktops, og har laveste omkostninger via en simplificeret livscyklus.
Du kan læse mere om mulighederne med VDI og Citrix her – Citrix.

For mere information om virtualisering, klik her – IT-virtualisering og -streaming.

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: