Citrix licenser

Nogle af fordelene med en Citrix-løsning fra Contest

Citrix licenser

Citrix licenser – Eksperter i licenser, service og implementering

  • Få de rigtige Citrix licenser
  • Få en løsning skræddersyet til dine konkrete behov
  • Højere produktivitet og serviceniveau
  • Store besparelser og større fleksibilitet
  • Frigør ressourcer  

Citrix licenser – Få en løsning der passer til dine behov

Vil du gerne være sikker på at du har de rigtige Citrix licenser og samtidigt sikre at de bliver implementeret rigtigt? Så er du kommet til det rette sted.

Citrix tilbyder løsninger til bl.a. virtualisering, fjernadgang, levering af applikationer, og øget netværkshastighed på tværs af kontorer og organisationer. Produkterne kan bruges af både store og små organisationer, og vil give næsten alle en lang række fordele.
Contest tilbyder Citrix-løsninger og –produkter der passer til næsten alle typer af organisationer, og sørger for at det bliver rigtigt implementeret samt at du får de rigtige Citrix licenser du har brug for.

Produktlicensiering er et centralt element i det at anskaffe IT-software og hardware, og har praktisk talt samme vigtighed som selve deployeringen af softwaren. Du ønsker ikke at have for mange eller for få licenser, og det er vigtigt at du også får de helt rigtige.
Citrix tilbyder fleksible licensprogrammer, designet til at imødekomme behovene for forskellige typer organisationer, lige fra private virksomheder til offentlige institutioner. Licensprogrammet varierer efter dine behov samt type organisation.

De Citrix licenser du anskaffer, samles og styres centralt, så du altid kan få et overblik over dine licenser og hvad du har ret til.
Ikke alle organisationer har dog ressourcerne til selv at finde de helt korrekte og passende produkter og licenser, hvilket kan resultere i at du får anskaffet de forkerte Citrix licenser.

Sammen med Contest kan du nemt få et overblik over dine Citrix licenser, og tage informerede beslutninger om at du har de rigtige Citrix licenser samt anskaffe de rigtige når du har behov for flere.
Vi har samtidigt nogle af branchens dygtigste Citrix-konsulenter og kan også hjælpe dig med assistance og implementering af din Citrix-løsning.

Ved at benytte Contest og trække på vores Citrix-viden, kan du og din organisation fokusere mere på forretningskritiske aktiviteter, og vi kan hjælpe dig med din Citrix. Contest kan ikke kun hjælpe dig med implementering og service på din Citrix, men kan også hjælpe dig med at vælge de rigtige Citrix-licenser, baseret på dine konkrete behov.

Læs mere om mulighederne med Contest og Citrix, klik her – Citrix

 

Contest A/S er Citrix Partner Silver Solution Advisor og SKI Partner, og har stor erfaring med etablering af Citrix-løsninger, med kundeopgaver der har spændt fra helt små løsninger, til større komplicerede etableringer af infrastrukturer, med kunder både fra det offentlige og private. Disse løsninger har også inkluderet forskellige sikkerhedsaspekter, blandt andet med henblik på sikker login og tilgang til Citrix-applikationer. Ønsker du yderligere informationer om Citrix, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Citrix Partner Silver Solution AdvisorCitrix SKI Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: