Tre spørgsmål du skal stille når du hyrer IT-virksomheder

Tre spørgsmål du skal stille når du hyrer IT-virksomheder

Tre spørgsmål du skal stille når du hyrer IT-virksomheder

Nu om stunder, når det kommer til at drive forretning, er det at sikre at du har et effektivt og pålideligt IT-system på plads helt afgørende, primært på grund af det faktum at computere og moderne teknologi i almindelighed begge spiller så vitale roller i forretningsverdenen. Du kan købe den mest sofistikerede, pålidelige, bedst sælgende, attraktive og funktionelle IT-system i hele verden til din virksomhed, men det er bestemt ingen garanti for at du ikke vil have nogen tekniske udfordringer, eller vil vide hvordan du bruger det på den mest optimale måde.

På grund af dette, er det værd at hyre IT-virksomheder til at hjælpe med IT-delen af din forretning, så du kan fortsætte med at drive din virksomhed og lede dine medarbejdere, og overlade den tekniske del af tingene til eksperterne.

At finde de rigtige IT-virksomheder til de forskellige aktuelle opgaver er dog er langt lettere sagt end gjort, så for at hjælpe dig på vej, er her et kig på tre spørgsmål du bør stille, når du hyrer IT-virksomheder til din organisation.

Hvor dygtig er du og dine medarbejdere til at arbejde sammen med andre?

Dette er et af de vigtigste spørgsmål at stille og få afklaret tidligt, da du har brug for at sikre at livet i din virksomhed kører så gnidningsfrit og så drama-frit som muligt. Jo flere medarbejdere du har, jo mere relevant bliver dette spørgsmål, da der vil være tidspunkter hvor de vil dele lokaler, og der kan de forstyrre hinandens arbejde, og de bliver nødt til at kommunikere klart og koncist med hinanden. Hvis du får nogen svar, der giver dig indtryk af at de i virkeligheden ikke fungerer godt sammen med andre, bør du nok kigge videre. På den anden side, hvis alle er venlige og fungerer sammen, bliver moralen højnet, og arbejdsmiljøet bliver meget mere behageligt og meget mere produktivt.

Kan du vurdere eksisterende IT-systemer?

Når du stiller dette spørgsmål, bør din potentielle IT-leverandør være i stand til at kommunikere det faktum at de er kvalificerede og fuldt ud i stand til at vurdere funktionaliteten af dine systemer, rapportere om deres tilgængelighed og undersøge deres funktionalitet. Går vi lidt videre, bør de ikke kun være i stand til at vurdere dine systemer, de skal også være i stand til at komme med nyttige forslag til hvad der kunne gøres for at forbedre dem.

Er I en af de mere erfarne IT-virksomheder?

Husk, du kan have alverdens uddannelser og kvalifikationer, og selvom de ser godt ud på papiret, og helt sikkert giver en fordel, er det på IT-området ofte erfaring, der er en virksomheds bedste værktøj at have til rådighed. Jo mere erfaren virksomheden er, jo mere pålidelig burde de være, da hver opgave og job, de nogensinde vil have udført, vil have givet værdifuld erfaring og viden. Hver gang de er stødt på et problem og fundet en løsning, vil de ved den næste virksomhed der har det samme problem vide præcis hvad de skal kigge efter, og endnu vigtigere hvad de skal gøre for at løse problemet. Hvis IT-virksomheder har erfaring, er det som regel et godt tegn.

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: