Teknologien bag Microsoft Office 365

Teknologien bag Microsoft Office 365

Teknologien bag Microsoft Office 365

En af de største forskelle mellem en arbejdsplads i dag og en fra omkring et årti siden er at mængden af papirbunker der ligger rundt omkring er helt anderledes. Medmindre en papirkopi er helt nødvendigt, er de fleste af de dokumenter der laves i dag i digital form. I stedet for at blive placeret i et arkivskab, eller en anden form for fysisk opbevaring, ender disse dokumenter nu i skyen. Det gode ved denne opsætning e, at kritiske data kan hentes hvor som helst fra, ved hjælp af alle mulige forskellige enheder. For mange virksomheder er det Microsoft Office 365 som driver det hele.

Med Office 365 kan du gøre alle mulige forskellige ting, fra at lave basale dokumenter, håndtere din email, opdatere din kalender, til at sammensætte komplekse regneark på en måde der er let for alle at læse. Det kan bruges som et samarbejdsværktøj på store projekter, med alle på kontoret i stand til at logge ind og få hvad de har brug for fra skyen.
Det er et stykke software, der har en masse bevægelige dele, og det betyder at du har brug for at vide hvad du gør når det sættes op og vedligeholdes. Mens der er nogle ting der kan varetages af den enkelte bruger, er der andre emner, der er en hel del mere kompliceret at håndtere.

At have din Microsoft Office 365 håndteret af en professionel IT-virksomhed

Det kan være fristende at forsøge at sætte din Office 365 op selv, men du vil hurtigt opdage at du har brug for professionel hjælp, da du ellers kunne lave en fejl. Nogle er nemme at rette, men andre kan føre til katastrofale problemer, hvis de ikke håndteres ordentligt.

Du har behov for at få ordnet tingene med det samme og på en måde så det passer til din situation. Nutidens erhvervsliv kører i høj grad efter devisen at tid er penge, og jo længere du venter på at få løst et problem, jo mere kan det potentielt koste dig.

At have en professionel IT-virksomhed, som Contest A/S, til at administrere din Office 365-pakke betyder at du har den hjælp du har brug for, det øjeblik du har brug for den. De vil kende til alle de almindelige problemer, såvel som dem der er af mere kompleks og problematisk natur. Da de har erfaring med alt dette, kan de generelt have dig op og køre igen på ingen tid overhovedet. Vi taler om kritiske, måske endda følsomme, virksomhedsdata her, og det er noget der skal meget håndteres på den helt rigtige måde.

Hvad der kan komme som noget af en overraskelse er at denne form for IT-support ikke behøver at koste spidsen af en jetjager. Det er faktisk som regel meget overkommeligt, og er noget der i virkeligheden skal ses som en investering snarere end en udgift. Hvis din virksomhed er stærkt afhængig Microsoft Office 365, som så mange er, så er du nødt til at sørge for, at du har en IT-virksomhed, der kan sikre at den er korrekt installeret og vedligeholdt.

Contest A/S har mange års omfattende uddannelse og erfaring med Office 365 og kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed. Kontakt os med det samme for at høre nærmere.

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: