Contest tilbyder nu kryptering af Dropbox, OneDrive, etc. med Boxcryptor

Contest tilbyder nu kryptering af Dropbox, OneDrive, etc. med Boxcryptor

Contest tilbyder nu kryptering af Dropbox, OneDrive, etc. med Boxcryptor

Boxcryptor krypterer dine data på din enhed, før den er synkroniseret til skyen. Derved er den højest mulige beskyttelse af dine data sikret. Softwaren kan bruges sammen med Dropbox, Google Drive, Microsoft OneDrive, og mange andre cloud-udbydere. Du beholder fuld kontrol over indholdet i din sky, da det er krypteret med førende AES-256 og RSA-kryptering, før synkronisering.

Hvad er Boxcryptor

Boxcryptor er en brugervenlig krypteringssoftware optimeret til skyen. Det giver mulighed for sikker brug af cloud-lagerservices uden at det går ud over komfort. Boxcryptor understøtter alle større cloud-lagerudbydere (såsom Dropbox, Google Drive, Microsoft OneDrive, etc.). Med Boxcryptor er dine filer beskyttet fra det øjeblik du sender dem til din cloud-udbyder. Du kan slappe af, velvidende at dine oplysninger ikke kan falde i de forkerte hænder.

Hvordan kryptering af Dropbox, OneDrive, etc. fungerer med Boxcryptor

Boxcryptor laver et virtuelt drev på din computer, som giver dig mulighed for at kryptere dine filer lokalt, før du uploader dem til dine valgte skylagre. Den krypterer individuelle filer og skaber ikke samlinger. Enhver fil der tilføjes en krypteret mappe i Boxcryptor-drevet bliver krypteret automatisk, før den er synkroniseret til skyen. For at beskytte dine filer, bruger Boxcryptor AES-256 og RSA krypteringsalgoritmer.

Læs mere om Boxcrypter her – Boxcryptor…

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: